Какво е нежната йога?

По-голямата част от йогите на прожекторите са насочени към новите хибридни тенденции и все по- високите температури и атлетизъм. И докато аз винаги се опитвам да опитвам нови неща, понякога просто искате старомоден участък, може би с малко пеене? Говоря за лека йога, направена за радостта от разтягане и тишина на ума, а не за изгаряните калории.

Нежните стилове на йога може да не са в новините, но те все още имат важна роля за йога.

Какво ли означава нежното?

Речникът на деликатността на речника е по-умерен или умерен. Така че, когато една йога класа е описана като "нежна", какво трябва да очаквате? Нежна е приета в йога лексикон, за да опише стил на практикуване, който се фокусира върху разтягане и дишане, а не върху силата или крайната гъвкавост. Все пак не трябва да очаквате да прекарате целия клас в легнало положение, обвито в одеяло (опитайте възстановителни, ако звучи привлекателно). Можете да правите стоящи пози, напред завои, а дори и с ниски удари backbends в допълнение към седнали прости.

Хата означава ли нежна?

Не е задължително. Въпреки че много класове хатха са нежни, думите не са синоними. Хата йога е много по-общ термин, който наистина може да означава всеки вид физическа йога, въпреки че често се използва, за да посочи клас, който не е ориентиран към потока.

Една лека класа може да включва някои потоци виняса , но целта не е да повишите сърдечната честота или да се опитате да получите крака зад главата си. Това е наистина да се настроите в тялото и дъха си. Очаквайте поза подкрепени пози с акцент върху стречинг.

Има ли нежна йога за вас?

Нежните часове по йога ще бъдат приемане на начинаещи и хора, които са физически оспорвани.

Те могат да включват медитация. Те са предназначени за успокояване и намаляване на стреса.

Нежни стилове

Започване на ниво класове в следните стилове йога са добри места за започнете вашето изследване на нежна йога. Класовете обаче се различават, независимо от начина, по който са етикетирани. Говорете предварително на учителя или режисьора, за да разберете дали смятат класа за нежен.