Защо не упражнявате

Може би не си само мързелив

Имате ли наднормено тегло? Виновен за стартиране и отказване от повече диетични планове и програми за упражнения, отколкото искате да запомните? Ако е така, може би се чудите какво не е наред с вас ... сте мързеливи? В този свят има много мързеливи хора, но повечето от нас не попадат в тази категория. Ето защо не упражнявате .

Има малък дявол в главата ти

Има голяма вероятност да имаш гласове в главата си.

Тези гласове принадлежат на всички от вашите родители към този човек по телевизията, който винаги ви казва, че можете да отслабнете само за няколко минути на ден. Най-главният ви глас би бил Малкият дявол. Ако някога сте имали такъв аргумент със себе си, той е там:

Вие : време за тренировка!
Малък дявол : Не, наистина не се чувствам така. Уморен съм.
Ти : Хайде ... вече ни липсваше тренировката ни вчера.
LD : Два дни? Голяма работа!
Вие : Но всеки път, когато пропуснем тренировка, става по-лесно да не тренираме.
LD : Уморен съм. Последното нещо, което искам да направя, е някаква скучна, потни тренировка.
Вие : Уморени от какво? Седнете пред компютър цял ден?
LD : Хей, любимото ни шоу е ... не искаш ли да го гледаш?
Вие : Ами ... Предполагам, че можем да гледаме телевизия и след това да тренираме ...
LD: За това говоря!

Следващото нещо, което знаете, сте подпряни на дивана с крампи в ръката си от сърфиране по канала. Как се случи това?

Да се ​​отървеш от малкия дявол

Сега сте се занимавали с гласовете в главата си. Време е да разберете как да бъдете ентусиазирани с упражнения (наистина, това е възможно).

Упражнение Blahs

Блахите се случват на всички нас. Развълнувано планирате тренировки за упражнения на седмица в неделя, но понеделникът идва и внезапно ранната сутрешна тренировка звучи толкова забавно, колкото и почистването на тоалетната. Какво се случи с този ентусиазъм? Мързелив ли си?

Не е задължително.

Ако наистина бяхте мързеливи, вероятно нямаше да ви е грижа дали сте ходили по време на обяд или сте яли Big Mac. Не, това, което сте, вероятно е уплашено , може би дори да се страхува . Страхувайте се, че:

Необходимостта да направите това правилно ... да го направите перфектно ... да работите колкото е възможно по-трудно е това, което трудно може да се направи на първо място. Но трябва да започнете с бебешки стъпки.

Възстановете ентусиазма

Сега сте поставили главата си наяве, защо не играете няколко игри на ума със себе си? Използването на въображението ви може да добави малко мотивация към вашите тренировки в онези дни, когато е трудно да се задържите задника.

Играйте умствените игри

Лука Скайуокър използва силата ... защо не? Въображението е мощен инструмент и можете да го използвате за упражненията си.

Ако някога сте се разхождали по средата на скучна среща (мечтаете за един спокоен ден на плажа), вече знаете как да го направите. Тялото ви харесва активност (наистина!). Това е вашият ум, това е проблемът, така че трябва да го убедите, че наистина има основателна причина да се упражнявате. Ето как да използвате ума си за възможностите на материята:

Промяната на начина ви на живот, за да включите упражнението, не е лесна задача и най-важното нещо, което ще направите, е да коригирате отношението си. Мисленето за упражнение като задължение никога няма да ви мотивира да го направите. Вместо това, тренирайте упражнението като прекъсване от стресиращ ден, награда за тяло, което е работил толкова усилено за вас през целия ден и е нещо, което заслужава награда в края.