10 'Pokemon Go' опасности, които трябва да се избягват

Pokémon Go е пристрастяващо приложение за игри, което може да бъде чудесен начин да ви окуражи да излезете и да ходите и под наем. Всъщност, трябва да минете половин километър или повече, за да излюпите яйца в чудовища в играта. Но това има присъщи опасности от разсеяно ходене и колоездене. Докладите в новините изобилстват от това, че играчите се нараниха, претърпяха проблеми или поискаха от полицията да разследва подозрителното им поведение. Ето някои неща, които трябва да имате предвид, преди да напуснете къщата и да започнете лов на Pokemon.

1 - Влизане в "Pokémon Go" с профила ви в Google

Робърт Коус Бейкър / Flickr / CC от 2.0

Когато влезете в приложението Pokemon Go, имате възможност да създадете или използвате членство в Pokemon Trainer Club или да използвате данните си за вход в Google. Докато Niantic (разработен в Google) казва, че има достъп само до основната ви информация, може да не искате да дадете това разрешение. Ако сте влезли в Google, можете да отидете на страницата за защита на Google и да премахнете достъпа на приложението. Може да се наложи да изчакате бавно време за интернет трафик, за да се регистрирате в Трейнър Клъб.

2 - Не разсейвай ходенето на "Pokémon Go"

Дрю Ангерер / Гети изображения

Приложението Pokemon Go ви насърчава да се измъкнете, да ходите и да посещавате интересни места, за да заснемете виртуални чудовища, да откриете PokeStops и гимнастически салони, за да събирате предмети и да тренирате създанията си. Но ако гледате на екрана си, а не на тротоара, рискувате да пътувате, да падате, да се блъскате в хора и предмети и да се ударите на улицата или на пресечката.

Един от полицейските служби tweeted на играчите на Pokemon, "Трафикът не е виртуален, той е легитимен!" Налагайте правила за себе си и другите си играчи, че екрани са надолу, когато пресичате улиците. Използвайте тротоарите, вместо да ходите на улицата. Ако трябва да спрете, излезте от потока на трафика по тротоара, така че не сте пречка.

3 - Не прегрешавайте докато играете "Pokémon Go"

Уенди Бъмгарднер ©

Условията за ползване на Pokémon Go казват: "Също така се съгласявате да не използвате приложението, за да нарушите приложимото право, правило или правило (включително, но без да се ограничава само до законите за прегрешение) ... няма да влизате в частна собственост без разрешение . " Може да има чудовища, покер стопове и фитнес зали, които погрешно се намират на частна собственост. Или те могат да бъдат на публична собственост с ограничени часове.

Не очаквайте хората да разберат, че просто играете игра. Ако изглеждате като заплаха за тях, може да се окажете с лице към полицията или уплашен собственик, магазин или охрана. Тези конфронтации могат да се превърнат в насилие и това би могло да бъде Game Over за вас.

| Повече ▼

4 - Нощна безопасност по време на игра, докато играете "Pokémon Go"

Westend61 / Гети изображения

Може да се почувствате като нинджа, облечена в черно, докато се разхождате по улиците, които ловуват Pokemon. Но невидимостта на трафика е много лоша идея. Това е един от най-лесните начини да умрете, когато ходите след тъмнината. Носете светли цветове и отразяващи елементи или светкавица със светкавица. Не е нужно да се промъквате на Pokemon и ще изглеждате по-малко заплаха, когато не сте облечени като крадец на котки. Ако ходите в зони без улично осветление, носете фенерче или носете фар.

| Повече ▼

5 - Бъдете в охраната в Покер стоп и гимнастически салони

Дрю Ангерер / Гети изображения

Дали останалите се събраха в ПокейТоп или гимнастически салон, за да уловят и обучат Pokemon или пък сте плячката, която следват? Има съобщения за ограбване или атака на играчи в тези области. Може да искате да играете само през ежедневието и да сте придружени от приятели. Слушайте инстинктите си. Ако има някой скитник, продължавай да ходиш. Родителите трябва да предупреждават децата си за възможните педофили, които често посещават компютрите и фитнес залата.

| Повече ▼

6 - Не се дразнявайте или заплашвате докато играете "Pokemon Go"

Джеймс Уитакър / Цифрова визия / Гети

Правилата за обслужване на Pokemon Go казват: "Няма да причинявате емоционално безпокойство на други хора, няма да унижите други хора (публично или по друг начин), няма да нападате или не заплашвате други хора". Ако сте в магазин или парк и се опитвате да уловите рядък Pokemon, не изхвърляйте кратки отговори, за да съхранявате служители, други купувачи, минувачи и др. Това може да доведе до словесни и физически сблъсъци. Ако сте се събрали в Покестоп или фитнес, пазете коментарите си граждански, така че да не предизвиквате битка или да нямате минувачи, като се обаждате на ченгетата във вашата група.

7 - Не правете снимки Вили Нили

Дрю Ангерер / Гети изображения

Играта Pokemon Go ви насърчава да правите снимки на Pokemon в реалния живот. Но внимавайте хората да не искат да бъдат във вашите снимки. Ако децата са във вашите снимки, може да ви бъде обвинен, че сте педофил. Собствениците на къщи и собствениците на бизнес може да се чувстват застрашени, ако правите снимки на тяхната къща или магазин, мислейки, че сте го обвинили за кражба с взлом. Фотографията може да не бъде разрешена в предприятия, музеи или църкви.

8 - Не излезте от захранването или данните за телефона си

JGI / Джейми Грил / Гети изображения

Приложението Pokemon Go е мощност свиня, тъй като използва GPS и може да имате на екрана за дълги периоди от време. Ако сте се разхождали далеч от дома на лова, може да откриете, че батерията е изтощена. Сега ще трябва да се върнете вкъщи сами. Помните ли как да го направите? Няма да можете да се обадите на майка, Uber или 911. Вземете резервен източник на захранване, за да се зареждате. Също така може да откриете, че удряте ограниченията на данните за клетката си, докато сърфирате и понасяте такси.

9 - Изградете вашето време за разходка Smartly за люпене Pokemon яйца

Още пиксели / E + / Гети изображения

Освен роуминг за лов на чудовища и зареждане с гориво в Потопеп, ще трябва да ходите няколко километра непрекъснато, за да излюпвате вашите яйца Pokemon. Ето колко време ще трябва да ходите, за да постигнете различни разстояния в километри и мили. Ако сте били картофен диван, трябва да изградите хода си постепенно, за да избегнете мускулни напрежения и мехури. Започнете с 10 или 15 минути и увеличете времето и разстоянието в течение на дни и седмици. Ще откриете, че добрите обувки за ходене могат да направят вашия лов на Pokemon по-ефективен и удобен.

| Повече ▼

10 - Играйте "Pokemon Go" през цялото време

Майк Харингтън / Изборът на фотографа RF / Getty Images

Pokemon Go може да те привлече от къщата ти във всякакви метеорологични условия. Бъдете подготвени за елементите. Научете как да ходите в дъжд , как да се обличате за студено време и да се подготвите за ходене в горещо време . Ако искаш да излезеш на лед и сняг, ще искаш крака за сцепление на краката .