10-те най-добри кутии за купуване за разходки по леда и ходене на сняг през 2018 г.

Ходенето по лед и ходенето в сняг не се препоръчва за фитнес разходки. Но това е факт на живота на много места, че ще се нуждаете от рискове, когато има сняг и лед. Тези приплъзващи се колчета, покривала за обувки и полюсите могат да ви помогнат да се разхождате по-безопасно на лед и сняг. Бъдете внимателни там.

1 -

Ще се чувствате много сигурни с дизайна на Diamond Grip. Това не са изтънчени щипки. Те са достатъчно лесни за поставяне на обувките ви, когато имате нужда от сцепление и ги свалете, когато достигнете безопасна ходеща повърхност. Свалете ги на закрито, за да предотвратите надраскване и повреда на подове или килими.

2 -

Обувките Icebug идват в дузина различни дизайни за мъже и жени, включително модни ботуши, обувки за бягане , ботуши за туризъм, обувки за сняг. Всеки от тях има карбидни болтове в ходилата, така че ще получите сцепление в сняг и лед, дори когато не очаквате такава. Въпреки това можете да ги носите и на закрито. Сняг и лед са злополуки, които просто чакат безгрижен момент, когато не сте сложили обувки за обувки. Обувките за ледогрушки запомнят за вас.

3 -

Дизайнът на тежкотоварните оператори на Stabilicers използва велкро ремъци в предната част на гърба и глезена за сигурно прикрепване на ледените щифтове към обувките Ви. Лесно се вкарват и излизат и няма да се измъкнат от обувката неочаквано, на дизайни. Тежкотоварните стабилизатори идват с подложки, ако ги изгубите, когато ходите по лед или сняг.

4 -

Добавете задвижване на четирите колела към зимата си, като използвате леки походи . Те имат карбидна гъвкава накрайка, за да се придържат към снега, лед или кал, както и кошници с малка производителност, за да не потънат в снега. Можете да използвате ски писти, ако предпочитате, но можете да използвате леки походи за летни пешеходни преходи, както и за зимни разходки. Те имат 3-секционен дизайн, за да ги компактират, когато искате да ги съхранявате или да ги носите. Те се вписват в проверения багаж, за да вземат заедно, когато се насочвате към по-снежна или по-лека атмосфера.

5 -

Снегът Trax с плъзгащи се захват на сняг има дизайн с стоманени намотки под предната част на крака, за да захване снега. Ледените щипки над петата осигуряват допълнително сцепление за лед и ходене на сняг. Snow Trax бяха произведени от Yaktrax и продадени в Costco, но те бяха прекратени. Все още може да откриете, че някои се продават онлайн.

6 -

Стабилизаторите Спортът са по-лека версия на стабилизаторите. Те имат гумена ръкохватка в предната част на крака и глезена, за да се приплъзват над спортните ви обувки или обувки. На дъното има осем щифта за лед. Предпазителят на предната част може да не се побира добре на по-широките спортни обувки.

7 -

YakTrax има дизайн на метална намотка, който да пресича дъното на вашата обувка. По-старите им модели се приплъзват с гумени захвати в пръстите и глезените. Но новият дизайн Pro има велкро закачане през предната част на крака за по-голяма сигурност. Някои проходилки не намерят захващане на стоманени бобини, както и зацепки.

8 -

Ако трябва да се разхождате из тротоари или да се разхождате по снежни пътеки, снегоходките заедно с тренировъчните стълбове са чудесна комбинация. Днешните компактни и леки снежни обувки са лесни и забавни за употреба. Повечето от тях имат скоби / хващачи отпред и отзад, за да ви помогнат да се карате нагоре и надолу, без да се плъзгате. Недостатъкът е, че те са по-малко удобни за сваляне и носене със себе си, ако стигнете до участък от орязан тротоар. Но ако вашето зимно ходене редовно означава разходки в дълбок сняг, снегоходките са чудесно средство.

9 -

Това са едни от първите типове ледникови остриета на пазара. За обувки за разходка често се изискват по-големи размери, за да могат те да се поберат на ходещите обувки . Имат щипки за лед на петите и петата. Дизайнът на приплъзване не се чувстваше толкова сигурен, колкото един с велкро ремъци, особено когато те трудно се плъзнаха.

10 - Голям чифт чорапи

casenbina / E + / Getty

Ако сте изпаднали в снежна аварийна ситуация и трябва да направите нещо, всичко за сцепление - плъзнете голям чифт чорапи върху обувките си, за да добавите малко сцепление.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .