Фитнес и тегло обучение за военни рекрути

Вземи Fit за военна служба с тренировка за теглото

Когато се присъединявате към някоя от военните части, обикновено трябва да преминете към сравнително елементарна медицинска и фитнес оценка. Това се различава според държавата и услугата. Веднъж обединени в обучението за наемане на персонал, подобряването на фитнес е една от основните цели. Калитиниката, бягането, маршируването, ходенето , пълзянето и повдигането на странни предмети ще бъде поредността на деня за 2-месечния период на набиране на персонал.

Това е мястото, където много нови служители правят по-трудно за себе си, отколкото е необходимо. Защо да не се подготвите, преди да започне основното обучение за набиране на персонал? Ето как да го направите.

Приготвям се

За разлика от по-взискателните фитнес изисквания на специалните сили , добра обща здравина и здравина могат лесно да бъдат постигнати за около три месеца, водещи до индукция. Функционалната годност за основни хора изисква физическа сила и издържливост на умерено ниво, за да се справят с ежедневните инструкции за физическа активност с известна степен на компетентност. Тази статия представя преглед на физическите възможности за фитнес и обучение и стандарти, които трябва да се насочите, за да сте готови за набиране на персонал.

Трябва обаче да поискате информация от самите звена, за да се възползвате от най-подходящите физически изисквания за вашата кандидатура. Тази статия може да бъде само обобщение на общи принципи и практики.

Фитнес стандарти

По-долу има набор от фитнес стандарти за мъжете, които трябва да ви подготвят за предизвикателствата, пред които ще се сблъскате в обучението за подбор на персонал. Стратегията трябва да бъде достатъчно готова, за да не се бориш с физическите предизвикателства. Спестете енергията си за психологическите и психическите предизвикателства. Стандартите за жените ще бъдат малко по-ниски, особено по отношение на стандартите за здравина, но всеобщата годност за жените все още е важна предвид допълнителните роли, които жените поемат в модерните армии.

Освен че се подчинявате на обща сила и кондициониране, трябва да свикнете на дълги разстояния с тежък пакет на гърба си. Няма такъв заместител на този тип обучение.

Насочете тези аеробни / издръжливи стандарти:

Намерете следните стандарти за здравина / издръжливост:

Ако достигнете стандартите за фитнес по-горе, трябва да имате отлична здравина и издръжливост на горната и долната част на тялото и аеробната фитнес. Не трябва да имате твърде много проблеми със суровата физическа фитнес аспекти на подготовката за наемане. Добавянето на плувна компетентност към вашия списък с постижения е винаги полезно. Цел за 800 метра.

Тегло обучение

Разпределянето на вашето обучение между издръжливост и силова тренировка ще бъде предизвикателство, защото всеки тип има тенденция да развива специализирана физиология и биохимия. Вие ще трябва да направите възможно най-добрите компромиси, за да сте в състояние да владеете и двете.

Прекомерно големият и недостатъчно развит аеробен капацитет ще ви забави за взискателните дейности за издръжливост като дългите пасажи. Твърде малкото мускули и сила на горната част на тялото ще ограничат способността ви да се справяте с работата с въже , плуването и общата сила на тялото в горната част на тялото, включително изнасянето на тежки опаковки и оборудване.

Долно тяло: Работейки , особено в хълма и бързи интервали , ще ви даде добра сила на краката. Можете да допълвате това с редовна клякам и тренировка, която ще развие ядрото и нивото на гърба.

Горна част на тялото: Трябва да развиете гръбначните мускули, особено лата (латисимус), мускулите на рамото (делтоидните) мускули и капаните (трапезията) в горната част на раменете.

Естествено, не можете да пренебрегнете големите мускули на ръката - бицепсите и трицепсите отпред и отзад на горната част на ръцете.

По-долу е даден списък на тренировки за тренировка за надграждане на горната част на тялото и за да ви помогнем да направите изобилни количества push-ups и pull-ups. Също така ще направите много, много стандартни натискания, седящи прозорци и издърпвания в една сесия от няколко набора.

резюме

Основното послание тук е да се уверите, че сте в добро физическо състояние, преди да се справите с набирането на обучение. Програмата за трениране 3-4 месеца трябва да бъде достатъчна, за да осигури отлична фитнес за начинаещи. Ако сте с наднормено тегло и сте много неспособни, 6 месеца може да са по-подходящи.