Какви са най-добрите енергийни закуски за хранене при ходене?

Разходката е издръжливост и ще трябва да замените енергийното гориво при ходене за два часа или повече. Енергийните барове, енергийните гелове и спортните напитки могат да ви напълнят. Това са неща, които да се вземат заедно за ядене по време на ходене. Но също така трябва да помислите какво да ядете преди сутрешна разходка и какво да имате като възстановителна напитка или лека закуска .

Енергийни барове за проходилки

Енергийните барове имат комбинация от въглехидрати, протеини и мазнини. Те са удобни за лека закуска, когато са на продължителна разходка, особено като заместител на храната.

Повечето разчитат на фъстъци или соя за протеини, като соевите са насочени към жените. Типовете "на открито" като цяло не са покрити с шоколад и се държат по-добре във вашия пакет. Някои от оригиналните видове наистина дадоха на вашите челюсти тренировка за дъвчене. Хранителните ленти са предназначени за заместители на храната, като осигуряват витамини и минерали и често имат повече калории и протеини.

Плодови закуски при ходене

Вземете плодове за истински естествен изгаряне на въглехидрати. Бананите са отличен източник на калий. Ябълките, малките портокали и стафидите са големи леки закуски. Уверете се, че разполагате с пилинг и ядки по подходящ начин - в боклука, а не просто хвърлени в храстите. Недостатъкът - високото влакно в ябълките и стафидите може да ви накара да се движите. Някои може да имат стомашни разстройства от различни плодове.

Трейлър микс и Горп

Trail mix е оригиналната енергийна лента с по-малко топене. Можете да го смесвате сами или да го купите в насипно състояние или опаковани.

Обикновено съдържа ядки за протеини, стафиди или други сушени плодове за въглехидрати, а често и шоколад или рожков за вкус. Той има сол, който замества електролитите. Използвайте контрола на порциите, тъй като трасираният микс често е с високо съдържание на мазнини и калории - около 140 калории и 9 грама мазнини на унция.

Енергийни гелове

Енергийните гелове осигуряват въглехидратна бласт, предназначена специално за тези, които са изложени на издръжливост като маратон.

Ако вървите бързо и дишате здраво, гел пакет е по-безопасно от дъвчене / задушаване. Енергийните гелове трябва да се вземат с вода. Новите марки имат за цел да бъдат естествени или да бъдат по-сладко сладки от оригиналните марки.

Енергийни и спортни напитки

Водата не е достатъчна за дълги разходки. Спортните напитки със захар и сол по-добре да заменят водата и телесната сол, когато ходят повече от час, за да предотвратят дехидратация и хипонатриемия (ниска сол). Отклонете се от тези с изящни добавки и билки, които не ви помагат в разходката и потърсете тези, които имат подходяща заместителна сол и въглехидрати. Можете да направите своя собствена спортна напитка евтино. Един тип напитка не се препоръчва за хидратиране на упражненията - популярните енергийни напитки с високо съдържание на кофеин в малки кутии. Те осигуряват твърде много кофеин и не достатъчно вода