Победите за колоездене на закрито за празнуване

Почитайте личните си най-добри и ще останете мотивирани да водите езда.

Живеем в култура, която има тенденция да мисли много напред, като постоянно фокусирана върху следващата цел, предстоящо събитие или бъдещ етап. Има много предимства за пребиваване в настоящето и сега чрез практикуване на внимание, включително и в по-голяма степен да се насладите и да изпитате това, което правите във всеки един момент. Но също така е умно да натискате дублиращия си бутон от време на време, за да оцените постиженията си досега.

Това е особено вярно при предизвикателни физически занимания като колоездене на закрито . Отделете момент, за да оцените успехите си, особено в ситуации, в които не се конкурирате с други хора или измерими критерии, може да ви мотивира да продължите добрата работа, която вършите и да се стремите към нови лични постижения.

Имайки предвид това, има седем възможни победи, които да търсят и празнуват с колоездене на закрито:

Можете да поддържате ново ниво на съпротива.

Когато забележите, че можете да поддържате по-голямо съпротивление за по-дълго време - независимо дали мотоциклетът ви има компютър, който регистрира вашата предавка или въртящ момент или просто можете да усетите разликата - това е знак, че сте по-силни и изграждате сърдечно-съдови възможности и издръжливост. Просто се уверете, че вашето темпо остава в безопасна зона, в идеалния случай над 50 RPM.

Можете да спринтирате по-бързо и / или по-дълго.

Независимо дали правите състезание за ден или спринт по време на интервал тренировка, да можете да поддържате темп от 110 об / мин срещу по-голяма съпротива или за по-дълъг период е важен етап.

Това означава, че развивате силата и издръжливостта, както и скоростта. Така че обърнете внимание на този вид напредък и се гордейте с него!

Имате повече енергия по време и след вашите курсове за колоездене на закрито.

Това звучи невъобразимо, но изразходвайки физическа енергия при дейности с висока интензивност, като например колоезденето на закрито, може да ви помогне да спечелите повече енергия.

Това е въпрос на подготовка, чисто и просто: Когато развивате сърдечно-съдови фитнес и сила, ще ви отнеме повече време, за да се уморите, когато упражнявате и когато не сте. Усетете разликата и ще бъдете вдъхновени да продължите да карате!

Вие сте загубили тегло или сте придобили мускулна дефиниция.

Ако сте запазили хранителните си навици повече или по-малко същите и правите периодично колоездене на закрито, може да забележите положителни промени в скалата (ако искате да отслабнете) или да забележите по-голям мускулен тонус и дефиниция във вашето крака. И двете са отлични промени. Върнете се в тях!

Чувствате се по-силни по време на изкачването на хълмове.

Когато стигнете до точката, в която можете да повдигнете съпротивлението си, за да симулирате трудно изкачване на хълма и да се справите с него, с темп от 50 или 60 RPM или по-висок, ще се почувствате зле. И по основателна причина - това е сигурен знак, че сте изградили голяма сила в мускулите на краката си.

Забелязали сте, че по-малко доминиращият ти крак стана по-силен.

Не е необичайно хората да имат мускулни дисбаланси, независимо дали това е между десния и левия им крака или техните квадрати и техните hamstrings. Ако сте променили вашите вози и сте положили усилия да отблъснете педалите с по-малко господстващия крак (или да го правите повече от работата понякога, когато карате), ще укрепите по-слабия си крак.

Това е забележително постижение.

Чувствате се по-добре в тялото си.

Когато станете по-силни и развиете по-голяма физическа форма, може да се почувствате по-комфортно в тялото си. Това е много хубаво нещо! В края на краищата вашето тяло е вашият дом и вашето превозно средство, за да се движите по света. Вие трябва да се чувствате спокойни в него.