Мога ли да нося течащи обувки за фитнес ходене?

Имат ли добри обувки за фитнес ходене? Не трябва ли да носите обувки за ходене, а не да бягате? Отговорът е, че някои, но не всички, обувки за бягане работят добре за фитнес ходене. Научете как да разберете кои обувки са най-подходящи за бързо ходене .

Течещите обувки могат да работят по-добре от много така наречените ходещи обувки

Вярно е, че състезателите имат различни потребности в сравнение с фитнерите и така има обувки, които няма да работят добре за ходене. Но когато пазарувате в пешеходната пътека, ще откриете много обувки за ходене, които са още по-лоши за фитнес ходене, отколкото повечето обувки за бягане.

Много модели за ходене на обувки са предназначени за удобно износване или за използване на работното място, а не за бърза крачка за фитнес. Те могат да бъдат негъвкави и тежки. Когато се разхождате за фитнес, не се нуждаете от толкова тежки възглавници, каквито се намират в обувки за комфорт или обувки за обувки. Ходенето има много по-малко въздействие с всяка стъпка, отколкото да се изпълнява. Обувките за комфорт са силно омекотени, за да облекчат стреса от престоя.

По-добра технология в тенис обувки

Тенис обувките обикновено са по-добри залагания, отколкото да купуват обувки, обозначени като обувки за ходене. Дори при сравняването на обувките за фитнес ходене с обувки за бягане, моделите обувки за обувки включват повече от най-новите разработки за почистване, контрол на движението и поддръжка.

Често, когато купувате обувка, обозначена като ходеща обуща, не получавате най-новите материали и строителни техники. Например, има много нови материали, които осигуряват по-леко поглъщане на ударите. Може да откриете, че сте вградени в обувки за бягане, но не и в обувки за обувки от същата фирма.

Какво да търсите в тенис обувки за фитнес ходене

Използвайте тези принципи, за да определите дали дадена обущаща обувка или ходеща обувка е подходяща за тренировките ви:

  1. Гъвкава: Трябва да можете да огъвате и огъвате обувката в предната част на краката. Но ако са толкова гъвкави, че можете лесно да ги огъвате наполовина, какъвто е случаят с минималистични или боси обувки, те може да не осигурят достатъчно структура и подкрепа за по-дълги разходки.
  2. Нисък ток: Някои обувки имат изградена пета за подпомагане на бегачите, които се приземяват на топката на крака. Налице е тенденция към по-малко отклонение от ток до петите за бегачи, както и за ходене, а обувките често посочват този спад в милиметри (мм). Потърсете обувки с капка 10 мм или по-малко.
  3. Не флайт : истински фитнес ходене обувка има петата, която е подбита, че ъгли от петата до земята. Пешеходците кацат на петата и не се нуждаят от затрупана или извита пета. Много обувки за бягане, и по-специално следи от обувки за бягане , имат извита пета за стабилност за бегачите, които се качват на дъгата или на топката на крака си. Потърсете малко или никакво пламване.
  4. Fit: Посетете най- сериозния магазин за обувки във вашия район, за да направите анализ на краката и анализ на походката . Те ще определят дали имате нужда от обувки за контрол на движението , стабилни обувки или може да носите неутрални леки треньори. Персоналът ще може да препоръча най-добрия тип обувка за вашите разходки.

Като се научите как да изберете добри обувки за ходене, можете да сравните както обувки за бягане, така и обувки за ходене, за да намерите най-добрия модел, който пасва на краката ви.

Най-добрите снимки за ходещи обувки

Ще видите много обувки за бягане, избрани като добри модели за фитнес ходене, използвайки очертаните принципи.