7-те най-добри книги за фитнес за купуване през 2018 година

Прочетете науката, че все още сте в най-добрата си форма

За много хора една от най-трудните цели, които трябва да постигнете, е фитнес. Повече от загуба на тегло с бърза диета схема или се опитва да изгради мускули чрез нова прищявка тренировка, фитнес обикновено означава нещо по-дълбоко. Това е цялостна комбинация от по-добра диета, дисциплиниран начин на мислене, повече упражнения и подобрено физическо представяне.

Работата, за да станете годни или да подобрите своята фитнес, изисква много работа за всеки. Въпреки това, може да е трудно да разберете откъде да започнете: Как да ям по-добре? Как да оптимизирам тренировката си? Какво прави моят конкретен монтажник? За да научите точно как можете да вземете рутината си на следващото ниво, проверете тези популярни книги за всеки аспект на фитнес.

Значителна част от започването или поддържането на фитнес режим е психическият компонент. Трябва да осигурите ниво на дисциплина и амбиция, която е устойчива и съответства на вашето психично здраве. Фитнес умът на Брайън Кийн помага на читателите да променят начина, по който мислят за храната, упражненията, стреса и себе си.

Фитнес умът обхваща много от областите, които са често срещани във фитнес книгите, включително диета и интервални тренировки, но неговата иновация е акцентът върху психологическата страна на нещата. Кейн пише за това как да се избегне страх и безпокойство за отмяна на фитнес постиженията, които сте направили и как да управлявате стреса по-плодоносно. Амазонските прегледи на The Fitness Mindset похвали книгата на Keane за нейната четливост и вдъхновяващи качества, давайки на книгата 5-звездна средна оценка.

Публикуван неколкократно от 1996 г. насам, най-новото издание на Академията за хранене и диетична пълен хранителен и хранителен справочник продължава да доставя стоките. Проектиран за хора от всички възрасти, фонове и тела, тази справочна книга е полезен и нюансиран поглед как да ядете по-хранително. Книгата твърди, че "ефективно балансира практически фокусът с най-новата научна информация" и включва раздели за хранене от фермата до трапезата, най-добрите практики за хранене на всяка възраст и хранене със специфични здравни проблеми.

Това хранене Библията не е просто книга диета. Той подготвя читателите да разбират истинското хранене в храната и как да се хранят по-добре. Рецензенти дават на книгата среден рейтинг от пет звезди, а мнозина отбелязват, че книгата няма дневен ред или конкретна диета, която продава.

Майкъл Матюс е фитнес гуру и автор на няколко най-добри продавачи на Amazon. Той има две книги - Bigger Leaner Stronger за мъже и Thinner Leaner Stronger за жените - които са изключително популярни и евтини за издания на книги или Kindle. Двете версии са насочени към уникалните физиологии на всеки пол и осигуряват холистична програма, насочена към здравина и загуба на тегло. Книгата обхваща диета, упражнения и психични практики, които помагат за натрупване на мускули и загуба на мазнини. Амазонските рейтинги са високи и рецензиите са изпълнени с препоръки за успеха на програмата, включително и снимки.

Докато The Fitness Mindset предоставя цялостен поглед към фитнес мотивацията, без изпотяване: как простата наука на мотивацията може да ви донесе живота на фитнес отнема различен подход. Автор Мишел Сегар, мотивиращ учен, помага на читателите да прегледат най-важните научни изследвания за мотивационната психология и кои мотивационни техники са най-ефективни. Сегар превръща тези научни изводи в лесен за следване план от четири точки.

Книгата е изпълнена с вдъхновяващи приказки и има всеобщо признание за Amazon, където се отличава с 4,5-звезден среден рейтинг. Рецензенти обясняват, че книгата им е помогнала да разберат защо хората се радват на физически упражнения и как могат да направят по-устойчива част от тяхната практика.

Друга страхотна книга за храненето и фитнес е подходящо озаглавена Fitness Nutrition: The Ultimate Fitness Guide . Написано от Никълъс Бьорн, фитнес храненето обхваща как телата ни обработват храната, кои храни могат да помогнат на хората да постигнат определени цели, рецепти за мускулен растеж и значението на времето за хранене. Бьорн не просто пише за храната; той също така включва упражнения, включително обучение за ходене и съпротива. Рецензенти имат положителни коментари за книгата, като казват колко е добре написана, кратка и изчерпателна. Повечето хора казват, че е образователно и полезно за загуба на тегло, което му дава или преглед с четири или пет звезди.

Изключително популярната фитнес книга за жени, Roar , съдържа етикета "Жените не са дребни мъже. Спрете да ядете и тренирате като едно ". Тази книга, написана от учения за упражнения Stacy Sims и писателката по фитнес Селена Йейгър, има изричната цел да учи жените как да се упражняват и ядат по начин, специално пригоден за женската физиология. Най-продаваният в Амазонка има 4.5-звездна онлайн рейтинг. Рецензенти отбелязват, че макар в тази книга има малко рецепти или снимки, тя е пълна с полезна информация и е изненадващо обръщач на страници.

Roar е изчерпателна книга, която учи читателите за основното хранене и хидратация, както и как да укрепва костите, да създава ефективен план за хранене и да подобрява издръжливостта. Книгата може да помогне на спортисти от всеки спорт и е насочена към по-голяма годност за всеки читател.

Не е учудващо, че списание Men's Fitness се намира зад една от най-добрите и най-популярните фитнес за мъже: Библейската физическа тренировка за мъже. Посредством заглавието си Men's Fitness дава на много мъже необходимата информация и съвети, за да бъде в крак с най-новите тенденции във фитнеса. Тази книга компилира голяма част от този съвет и доставя 101 тренировки.

Библията за упражнения обхваща тенденции за вдигане на тежести, кардио тренировки и всичко между тях. Начинаещите ще се радват на секциите, които обясняват страхотните тренировки за популярните машини за фитнес, а по-напредналите читатели ще харесат 8-минутните тренировки, които натискат границите на кардиото. Тази книга има повече от 100 отзива за Amazon и обща оценка за 4.5 звезди. Читателите написаха, че се радват на простотата и универсалността на книгата, която работи за всеки мъж и всеки повод.

Много фитнес книги съдържат рецепти за по-добро хранене или фокус върху храненето като част от по-голям фитнес режим, но малцина са посветени на велики рецепти. Ню Йорк таймс бестселър Бързо, Яжте бавно е изключение. Той има повече от 100 рецепти, които са изработени от цели храни и имат страхотен вкус. Написана от олимпийски и главен готвач, тази книга е комбинация от гостоприемна храна и ястия, които са вкусни.

С петзвезден рейтинг и около 400 рецензии за Amazon, не е изненада, че читателите обичат тези рецепти. Някои от най-популярните рецепти включват бизонска мезета макаронени изделия и сладки картофени закуски за бисквити - добра храна с добри съставки.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .