Icebug зимни тракционни ботуши и обувки

Вградена зимна тяга

За ходене през зимата, обувките Icebug и ботушите имат вградени карбидни носачи. Скобата захващане в сняг или лед, така че имате по-малък риск от подхлъзване. Те са проектирани и тествани в Швеция за постигане на зимни резултати. Те идват в разнообразни дизайни, подходящи за бягане и фитнес ходене по сняг и лед . Те включват дизайн на обувки, дизайн на ходене на обувки, обувки за обувки и дизайни на модни обувки.

BUGrip лед и сняг

Получих чифт водоустойчиви дамски ботуши на Калак за преглед. Този модел е прекратен, но е най-близък до метрото Icebug. Конструкцията е с много високо качество. Вместо да се шлифоват, те имат затваряне с цип, което няма да даде най-доброто настроение, но може да задържи повече сняг и дъжд.

Този модел, както и при много обувки Icebug, се отличава с технологията BUGrip, при която втулките се притискат, когато сте на твърда повърхност, например сух асфалт, но остават извън пътя за сцепление при сняг или лед. Те се мъчат да кажат, че те не гарантират, че няма да се подхлъзнете на никоя повърхност.

Подметките BUGrip не са предназначени за използване на закрито, тъй като могат да повредят подовете. Това доведе до малко драма, когато трябваше да ги нося. Как мога да изляза на вратата да ги нося, без да се налага да се настанявам на студена и мокра стъпка, за да ги сложа или да рискувам да повредя моите подове или килими? За разлика от носенето на приплъзващи се щипки за лед, това също ги прави по-малко удобни, тъй като ще имате нужда от други обувки на вашето местоназначение.

От друга страна, те няма да се измъкнат случайно и са по-подходящи за зимни тренировки на открито.

Горната част на калакса и метрото е изолирана до -20С, но обувката не е тежка. Подметките на калакса бяха гъвкави на правилното място за фитнес ходене, вместо да са твърди, негъвкави обувки.

Чопите правят ходенето ви доста шумно. Не ми харесваше да ги усещам на тротоара, тъй като усетих, че копчетата не са необходими и се чувствах странно, че ходех по тях.

Icebug BUGweb Обувки

Тези обувки са проектирани с подвижна подметка, която има шест карбидни болтове. Сега можете да носите обувките си на закрито и на открито и да изберете кога ще използвате захващащите скоби.

Icebug OLX Стъпки

Някои атлетични дизайни на обувки Icebug имат OLX фиксирани болтове и са предназначени за употреба извън трасето. Те не се натискат както при клещите BUGrip. Вместо това, те винаги се използват, за да захванат меки пътеки. Те са подходящи за бягане, препятствия и ориентиране. Те не са специално предназначени за сняг и лед.

Не-Студено Icebugs - RB9X

Icebug също прави обувки без болтове, но с гуми 9 Extreme, които захващат асфалта по-добре. Те могат да бъдат добър избор за използване при влажно време или на хълмове. Не забравяйте да проверите кое момче има Icebug модел, ако искате шипове.

Най-долу в обувките за обувки и ботуши на Icebug

Обувки и ботуши за лед могат да бъдат чудесно допълнение към гардероба ви за обувки, ако често срещате сняг или лед. Те са най-подходящи за дейности на открито, където сте сигурни за смяна на обувките на вашето местоназначение.

Оповестяване: Продуктът е предоставен от производителя.