Най-активни обувки за контрол на движение

Обувки за корекция на стабилност и подхлъзване за бегачи

Управляващите движения обувки за движение са твърди, трайни и стабилни, ориентирани към управлението обувки, които ограничават усещането. Купете тези обувки, ако претрупвате, носите ортези и искате стабилна обувка, или имате плоски крака, което е често срещано, ако сте преуспяващ . Ако имате по-неутрален тип крак , стабилна обущаща обувка е по-добър избор.

1 - Саукони Мрежа Стабил

Мрежата Стабил е за дълго време по някаква причина. Всеки нов модел изглежда по-лек и по-сигурен от по-старите. Това е страхотна обувка за контрол на движението с мека подметка с много плътност, перфектна за тези, които се нуждаят от много стабилност. Ако провъзгласите, сте по-тежък бегач или просто се нуждаете от по-стабилна обувка, опитайте с чифт Saucony Grid Stabil. Обувки Saucony са склонни да имат различна форма от другите марки. Някои бегачи ги обичат, докато други ще търсят различна обувка. Намирането на правилното прилягане е важно за предотвратяване на мехури. Ако не се чувстват добре от кутията, е време да продължите и да намерите обувки, които съвпадат с краката ви.

2 - Asics Gel-Fortitude

Asics Gel-Fortitude е по-нов модел, проектиран за максимална поддръжка и контрол на движението. Тя има повече дълбочина и ширина, което е перфектно, ако имате ортези, които трябва да поставите в обувката. Макар че има добро омекотяване, все пак идва с по-леко тегло от някои мънички обувки за контрол на движението. Предлага се в мъжки и дамски варианти и в обикновени и широки ширини.

3 - Зависимост от Брукс

Ако прекалявате и приличате на Брукс, това е чудесен избор. Пристрастяването към "Брукс" е направено за участниците, които искат перфектната комбинация от омекотяване, поддръжка и контрол на движението. Перфектно годни за жените бегачи, Addiction предлага пространство в предната част на тялото и тясна пета . Пристрастяването идва както при мъжете, така и при жените. Голям плюс за Брукс е, че тези обувки се предлагат в тесни и широки ширини в допълнение към стандартната ширина. Това ви позволява да получите по-добра форма.

4 - Ново равновесие 1260

Новият баланс 1260 е силно стабилен треньор, създаден за състезатели, които изискват умерен контрол на движението, поддръжка и възглавници. Предлага стабилност на задната част на стъпалото и контролиране на прокат, като същевременно позволява гладко движение при движение. Има голяма дишаща способност в горната част. Той има нисък падащ ток на 8 милиметра. Вградената подметка е подходяща за по-дълги писти. Той идва както в мъжки, така и в женски версии. Новата Balance прави тази обувка както в стандартна, така и в широка ширина, което ви дава по-добър избор от приспособления.

5 - Брукс Звяр и Ариел

С любезното съдействие на Amazon.com

Тези две класически обувки за контрол на движение, Звярът за мъже и Ариел за жени, продължават да бъдат фаворити за тези, които се нуждаят от здрава обувка за контрол на движението. Те са подходящи за по-тежки бегачи, както и за хора, които се нуждаят от максимален контрол на движението. Те имат дишаща горна част и вътрешно седло, което да заключи в крака ви. Диагоналната ролка осигурява допълнителна стабилност. Въпреки че те струват повече, те ще продължат по-дълго, ако сте по-тежък бегач, който установи, че обувките ви няма да излязат на обичайните 500 мили. Те също така идват в широк диапазон от размери, като Звярът е на средно, изключително широк (EE) и изключително екстра-широк (EEEE). Ариел идва средно, широко и изключително широко. Можете да намерите Brooks Beast и Brooks Ariel в повечето магазини за обувки и онлайн.

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.