Как да отслабвам на бюджет

Използвайте евтини диетични планове, за да ядете здравословно за по-малко пари и да отслабвате

Загубата на тегло не трябва да бъде скъпа. Можете да научите как да отслабнете с бюджет. Има евтини планове за хранене и бързи съвети, които да ви помогнат да отслабнете за по-малко пари. Всъщност, докато правите талията си, може да направите портфейла си по-тлъст. Използвайте тези съвети, за да стане това.

Яжте у дома по-често

Типичният американец харчи стотици долари всеки месец в ресторанти.

Ще направите своя бюджет и талията си голяма услуга, като ядете у дома по-често. И ако планирате по-нататък, можете предварително да приготвите ястия, подходящи за хранене, така че здравословната храна да е винаги готова.

Когато подготвяте собствената си храна , имате пълен контрол над храната. Можете да контролирате размера на порциите , да сте сигурни, че ядете правилното количество храна и да използвате здравословни методи за готвене, за да намалите калориите. Посредством спестяване на допълнителни пари.

Clip купони.

Най-добрият начин да спестите пари за здравословни храни ? Купони! Ако сте мислили да изпробвате нов продукт, който е подходящ за диета? Производителите често дават купони, за да генерират интерес към тях. Купуването на купони за ежедневните Ви покупки може наистина да се увеличи, особено ако намерите магазин, който удвоява или удвоява талони.

Също така предлагат и пестене на пари за най-добрите програми за доставка на диети. Направете малко проучване онлайн, преди да инвестирате в програма за хранене със загуба на тегло.

Има голяма вероятност да намерите сделка, която да ви помогне да намалите разходите.

Обмислете консервирани зеленчуци.

Консервираните зеленчуци са също толкова хранителни, колкото замразените, и могат да бъдат много по-бюджетни. Например, можете да си купите голяма кутия за запазване на търговската марка на цялото ядро ​​от царевица и да получите същия брой порции, които получавате в една замразена многопосочна опаковка.

Вероятно ще загубите по-малко, когато купувате консерви. Тези скоби продължават по-дълго от свежите разновидности.

Купете магазини

Качеството на продуктите на магазините варира значително. Но има добри запаси марки консерви, замразени зеленчуци и макаронени изделия. Те осигуряват същото хранене и често имат същия вкус като по-скъпите марки.

Опитвате ли храна за първи път? Инвестирайте колкото е възможно по-малко, като купувате най-малките размери, вместо тези съблазнителни пакети с размер на склада - те не са по-добра стойност, ако седят в килера. Друг урок? Никога не купувайте кратни на нов продукт, докато не го опитате.

Получете безплатни тренировки

Знаете ли, че в местната библиотека можете да намерите нови DVD за упражнения и диетични книги? Можете дори да заявите или резервирате конкретни продукти, които ви интересуват. Ако установите, че сте проверили едно и също DVD или книга няколко пъти, знаете, че закупуването на ваше копие би било разумна инвестиция.

Можете също така да откриете страхотни тренировки онлайн. Много от тях са евтини или безплатни и осигуряват същите предимства за изгаряне на калории като скъпите бутикови сесии.

Разходете се повече

Това е страхотно време да започнете да ходите . Ако живеете достатъчно близо до магазините или поръчките, помислете колко пари ще спестите от газ.

Започнете, като ходите около 10 минути наведнъж (напр. Най-близкия магазин и гърба), преди да опитате едночасов преход през квартала.

Насищане с фасул

Фасулът е рентабилен, нискомаслен и питателен начин за добавяне на допълнителни протеини и фибри към вашата храна, като и двете ще ви помогнат да се почувствате по-дълги, за да предотвратите преяждане. Потърсете ястия, които използват боб като основна съставка, или ги добавете към храни, които вече се наслаждавате.

Снек по-разумно

Борба следобед munchies като си собствени диета-приятелски закуски от дома, вместо да удари автомат. Много по-скъпо е да купувате отделни закуски от машините, отколкото да разделяте правилните порции от опаковки в пълен размер в чанти с цип.

И можете да си купите шест-опаковка сода диета до момента, когато закупите две или три от машината.

Докоснете в течаща вода

Инвестирайте във воден филтър или карбонатор, за да пиете повече вода у дома. След това спрете да купувате тези малки бутилки вода. Когато сте наистина penny-pinching, закупуване на вода е допълнителна цена, която е лесна за отстраняване. Можете също така да си купите безопасен контейнер за многократна употреба, който да се напълни вкъщи, за да вземете със себе си да работите или в салона.

Подгответе за контрол на порциите

Купете пълния размер на любимите си умни леки закуски, когато те се продават. След това създайте свои собствени мини закуски, като използвате правилните части за отслабване. Ще получите още много порции за цената в сравнение с предварително опаковани индивидуални порции.