100-калорични закуски, които удовлетворяват

Ниска калория Munchies да ви помогне да се придържате към вашата диета

Отслабването не означава, че трябва да кажете "не" на закуски. Има много нискокалорични млечни продукти, които можете да ядете през целия ден, за да задоволите глада си и да поддържате диетата си на път. Разбира се, можете да купите 100-калорични закуски в хранителния магазин, но тези храни често са силно обработени и не включват най-здравословните съставки. Също така е лесно да се яде повече от една от тези опаковки, защото те обикновено са много малки.

Вместо това използвайте тези забавни идеи за закуска, за да получите хранене и вкус на закуска.

Ниска калории, които са сладки

Имаш ли сладък зъб? Няма проблем! Успокойте гладния си апетит с една от тези закуски за по-малко от 100 калории. Просто бъдете внимателни, за да измерите размера на порциите си, когато ядете, за да бъдете сигурни, че не получавате повече мазнини и калории, отколкото сте договорили. Използвайте цифрова скала или използвайте ръката си, за да сте сигурни, че използвате подходящата сума.

Вероятно имате няколко сладки munchies, които са с ниско съдържание на калории. Просто не забравяйте да измерите размера на порциите, за да поддържате диетата си на път.

Ниска калории, които са солени

Ако ви пожелавам хрупкави или пикантни закуски, ето някои бързи предложения, за да запазите калориите си в съответствие. Всяка закуска има по-малко от 100 калории и ще задоволи желанието ви за солени храни. Не забравяйте, че тези пикантни храни вероятно ще ви накарат да жадувате. Някои напитки могат да осигурят повече калории, отколкото самата закуска. Пийте вода (направете своя собствена ароматизирана вода с плодове или билки) или изберете безкалорична напитка, за да утолите жаждата си.

Сладки и солени закуски с ниска калория

Ако сте като много диети, обичате да се наслаждавате на солена закуска, последвана от сладко удоволствие. Този общ феномен на вкуса може да доведе до безкраен цикъл на закуска. Ако знаете, че не можете да ядете солена лека закуска без сладък гостоприемник, тогава имайте диета сода или малко парче плодове, готови за път.

Само едно или две грозде или бърз глътка от любимата ви нулева калорична сода може да изгори желанието ви за захар и да сложи край на сладко-соления цикъл.

Слово от

Не забравяйте, че е добре да се хапвате, когато се опитвате да отслабнете. Просто трябва да сте сигурни, че ядете правилния брой калории в закусвалнята. Измерете храната си преди хранене и отнеме време, за да се насладите на мини хранене. Ако ядете на бюрото си или пред телевизора, е твърде лесно да преяждате безумно. Но ако ядете точната сума, тези 100-калорични закуски ще ви помогнат да запазите програмата си за отслабване на пистата.