Как да се възползвате максимално от онлайн магазина за хранителни стоки

Отиването в магазина за хранителни стоки може да е главоболие, особено ако сте се втурнали за известно време и единственият път, когато можете да отидете е, когато всички останали изглеждат да пазаруват. Фактор в времето за пътуване и пазаруването на хранителни стоки може да отнеме голяма част от деня, в който може да похарчите други неща.

Едно решение за пестене на време и енергия е да направите своя онлайн магазин за хранителни стоки и да изберете покупките си или да ги доставите.

Много супермаркети предлагат онлайн услуги, както и доставка. Друга възможност е да използвате специализирана услуга за доставка на хранителни стоки, като Fresh Direct. Повечето предлагат подобно преживяване. Да използваме Fresh Direct като пример.

Приготвяме се да започнем

Когато отворите страницата Fresh Direct, ще бъдете посрещнати с изскачащ прозорец, който Ви поиска пощенски код, за да видите дали услугата е налице за вашето местоположение. След това ще трябва да създадете профил. Ако е така, тогава имате късмет. Ако не, има други услуги, които можете да проверите.

Време е да пазаруваш

Ако сте направили много онлайн пазаруване, Fresh Direct изглежда, че е достатъчно лесен за навигация. Ако не, можем да ви преведем през него. Сайтът е организиран като магазин за тухли и хоросан и ще намерите всички категории храни по горната лента. Изберете категорията и изберете елемент от разширеното меню, за да видите опциите си.

Така например, кликнете върху "Морски дарове" и след това върху "Рак" и ще бъдете отведени до страница с асортимент от раци.

Когато кликнете върху който и да е елемент, ще отидете на страница, която съдържа всички подробности, включително информация за хранителната стойност, инструкции за готвене и предложения за сервиране.

Когато намерите желаните от вас елементи, просто добавете в кошницата и повторете с всички елементи от списъка си за пазаруване . Можете също така да търсите само за всеки конкретен елемент (това е пестене на време в сравнение с ходене по пътеките!).

След това можете да платите и да настроите доставката си.

В много отношения изборът на храни онлайн е точно като да ги изберете в магазина. Цели храни са най-добри, особено зеленчуци, плодове, постно месо, морски дарове и птици. Ограничете обработените, сладки, висококалорични храни и леки закуски. Съхранявайте в продажба елементи, които са хранителни и могат да се съхраняват за дълго време, като например сухи боб, консервирани зеленчуци и бульонни супи. Не забравяйте източници на калций като мляко и млечни продукти, тъмни зеленчуци или хранителни добавки, обогатени с калций.

Пресни комплекти за пряка храна

Една от най-интересните особености на Fresh Direct е възможността да закупите комплекти за хранене. Те са подобни на комплектите за хранене, които можете да поръчате и доставяте ежеседмично, но без ангажимент и автоматично подновяване на таксуването. Те са отлична възможност за всеки, който няма нищо против готвенето, но не винаги е сигурен какви храни вървят добре.

Fresh Direct има няколко опции за хранене, които струват около 10 до 12 долара за сервиране. Поръчвате комплекта и получавате съставките и инструкциите за готвене. Ще трябва да снабдите със собствени прибори за готвене, така че проверете двойно какво е необходимо, за да сте сигурни, че имате правилните саксии, тигани и тави за хляб. Fresh Direct предлага идеи за най-добрите вина и бира, които да сервират с всяко хранене.

Как да изберете най - здравословния хранителен комплект

Разбира се, важно е да изберете комплект за хранене, който включва храни, които харесвате, но с такъв голям избор, който не бива да бъде труден. Вие ще искате да отидете с нещо, което е здравословно, и можете да направите това, като се избере храна комплекти, които включват зелени и цветни зеленчуци.

Разгледайте хранителната информация, която е на разположение за всеки комплект за хранене. Ще видите цялата хранителна информация за цялото хранене, което ви улеснява да решите дали храната е здравословна или не. Няма нужда да събирате хранителната информация за куп съставки - всичко е наред.

Погледнете броя на калориите и процентните дневни стойности за различните хранителни вещества. Дали те се вписват във вашия ежедневен калориен бюджет? Не е твърде високо съдържание на мазнини или захари? Не е твърде високо в натрий, но има добро количество фибри? Ако е така, тогава сте намерили добър комплект за хранене по поръчка.

Как да направите директни ястия за ястия?

Има редица здравословни проблеми. Някои от хранителните комплекти не са твърде високи в калориите и включват зеленчуци, които ще увеличат приема на витамини и минерали, но други блюда се предлагат на повече от 1000 калории на порция, са с високо съдържание на натрий и съдържат твърде много наситени мазнини.

Fresh Direct променя възможностите си сезонно, като ви предлага разнообразие, така че е трудно да препоръчате едно най-добро хранене. Например, по време на това писане, има чесън пиле и пурпурен пюре картофи храна комплект, който има около 500 калории на порция, не е с високо съдържание на мазнини и има много фибри. За разлика от тях, има Steak Au Poivre, който изглежда просто вкусно, но има над 800 калории на човек, повече наситени мазнини, отколкото трябва да ядете през целия ден и три четвърти от дневната дневна доза на натрий.

Но какво да правя, ако наистина искам да имам пържола Au Poivre?

Ако нещо улови окото ви, но не е най-добрият диетичен избор, може да сте в състояние да го омекотите малко, за да е по-добре за вас. Един от методите е да разделите комплекта наполовина или да обслужвате повече хора, което намалява размера на порцията. Така че, въпреки че комплектът Steak Au Poivre е предназначен за двама души, можете да ядете само част от него и да споделите останалото, или да ядете половината от първата нощ и да спестите останалите, за да ядете като остатъци.

Когато поръчвате комплекта си за хранене, не забравяйте да купите всички съставки, от които се нуждаете, за да направите голяма зелена градинска салата с много нискокалорични зеленчуци (погледнете в зеленчуковата секция). Това ще ви помогне да ви напълни и да запазите броя калории, мазнини и натрий под контрол. Ако не сте голям фен на салата, можете да изберете супа, базирана на бульон или допълнително зелено ястие, което да добавите към вашата храна (Fresh Direct има много здравословни супи и страни в раздел Хранене).

Когато балансирате храната си по този начин, тя може да се превърне в по-здрава цялостна опция и можете да се възползвате максимално от онлайн магазините за хранителни стоки.

Общи въпроси за пазаруването онлайн

Онлайн пазаруването е по-скъпо?

В зависимост от това къде пазарувате, ще плащате членски внос, такса за доставка или и двете. Може да изразходвате повече пари, но ще спестите време. Подобно на супермаркетите, обаче, онлайн търговците на дребно често имат секция "продажба", от която можете да избирате, а купувачите за първи път могат да се възползват от онлайн кодовете на купоните.

Колко струва доставката?

Fresh Direct такси за около 8 долара на доставка и може да искате да наклоните лицето за доставка, затова не забравяйте да фактурирате тази цена при вземането на решение дали онлайн пазаруването на хранителни стоки е най-подходящо за вас. Често пъти, ако правите по-голяма покупка, доставката се предлага безплатно.

Как да избера най-пресните продукти, ако не мога да ги видя?

Това е трудно. Ще трябва да разчитате на служителите, които опаковат вашата поръчка, за да изберете пресни продукти. Също така, трябва да сте наоколо, за да извадите храната. Fresh Direct обещава, че храната ще остане свежа до два часа след раждането.

Ами ако храната е развалена или повредена, когато я получа?

Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да се свържете с фирмата и да поискате възстановяване или подмяна. Те ще работят с вас, за да ви осигурят най-добрите продукти и услуги.