Как да изберем най - добрата скала за баня за отслабване

Купуването на нова скала за баня може да бъде изненадващо объркващо, особено когато се опитвате да отслабнете. Вероятно искате да останете на бюджет, но също така искате да сте сигурни, че получавате точна представа за прогреса на загубата на тегло . Има много опции там, независимо дали сте в луксозните функции някои предлагат скали или сте по-загрижени за това как изглежда на вашия етаж баня.

Съвети за закупуване на най-добрата скала за баня

Ако сте в елегантен интериор, има стилни везни, изработени от фини материали като неръждаема стомана или мрамор. Или ако търсите малко по-голяма мотивация, има разговорна скала, която всъщност обявява тежестта ви на вас и на всеки, който е в слушане. След това има тоалетни за баня, които се вписват в куфар. Но повечето dieters просто искат надеждна скала, която предоставя важна информация за загуба на тегло, която да им помогне да проследят напредъка си.

Обмислете различни фактори, преди да изберете най-добрата скала за баня за вас.

Стойността на банята. Ако имате много пари, които да похарчите, няма да имате недостиг на опции, когато купувате скалата за банята си. Има мазнини за телесна мазнина от марки като Tanita, които струват над $ 600. Тези скали осигуряват високо специализирани данни като анализ на сегментираните телесни мазнини. Но по-обикновена скала за баня може да бъде закупена за под $ 30 на местния магазин за отстъпки или аптека.

Истината е, че за повечето диети, няма значение колко е луксозен или напреднал вашият мащаб. Независимо колко си мислите, че искате да инвестирате в високотехнологична или невероятно модерна мащаб, единственото, което наистина има значение, е резултатът, който се появява, когато стъпите върху него.

Ако купувате скала за първи път, може да искате да получите по-евтин модел.

Ако го използвате често и откриете, че се нуждаете от повече функции, харчете повече пари за следващия модел. Просто не попадат в мисленето, че по-скъпа скала ще направи загуба на тегло да се случи по-бързо.

Проектиране на баня. Ако вашият мащаб е грозен, няма вероятност да го поставите на място, където го виждате всеки ден. Може да задържите неатрактивна скала, скрита в килера или в шкафовете за банята. И ако не виждате мащаба си, няма вероятност да го използвате. Така че купете мащаб, който изглежда красиво във вашата баня. Обмислете дизайна на банята (цвят, текстури и осветление), преди да инвестирате.

Точност на скалата в банята. Коя скала е най-точна? Трудно е да се тества точността на скалата за баня. Но може да няма значение толкова, колкото бихте помислили, ако използвате скалата за отслабване. Най-важно е промяната, която виждате от ден на ден или от седмица до седмица. Действителните номера може да не са 100% перфектни, но ако видите постоянно намаляване на теглото си, тогава вашата програма работи. Ако видите увеличение, трябва да направите промяна.

Характеристики за баня. Загриженост за много по-тежки хора е тегловният капацитет на банята. Повечето скали вече са с размер до 300 или 400 паунда, но трябва да проверите кутията, преди да купите.

Също така трябва да проверите размера на платформата, на която стоите. Много скали за баня сега разполагат с по-ниски и по-широки платформи, за да улеснят потребителите с наднормено тегло.

Някои други функции, които може да искате да търсите, включват

Слово от

Претеглянето е важна част от хората, загуба на тегло за много хора, които се опитват да отслабна. Поради тази причина намирането на най-добрата скала за баня за вас е важно. Но има и други начини за измерване на загубата на тегло. Ако скалата не ви дава номера, който искате, не забравяйте да вземете предвид други важни маркери за напредъка, като подобряване на здравето, подобряване на енергията и облеклото, които отговарят по-добре.