Cherry Blossom Разходка в Кенууд, Мериленд

Простри краката си на пролетна разходка под цветовете

Кенууд, Мериленд е известен със своите черешови цветове и е удоволствие да се разхождате, когато черешовите дървета на Йошино са пълни с розови цъфтеж. Върхът на цъфтежа често е първата седмица на април, но може да варира до 10 дни от година на година. Дърветата в Кенууд често цъфтят няколко дни по-късно от черешовите дървета по брега на приливите в района на Колумбия.

Гледайте прогнозата в средата на март. Кенууд е предпочитана алтернатива на тълпите, които навлизат в района на приливите на приливите, но също така може да бъде донякъде претоварена.

Сезонната разходка на Кенууд

В Кенууд няма паркинг на улицата, така че единственият начин да обиколите тези 1200 дървета от череша Йошино е пеша или с велосипед. Можете да се разходите по маршрут, който включва много от тези забележителности всеки ден по време на цъфтежа на череша. Bethesda Cherry Blossom Seasons Walk е картографски маршрут, който е отворен от началото на март до началото на май всяка година. Можете да вземете картата и да се регистрирате в Starbucks, 4611-E Sangamore Rd, Магазините в Sumner Place, Bethesda, Мериленд. Можете да насочвате себе си с картата през деня всеки ден. Разходката е с дължина 10 километра и маршрутът ще ви отведе по пътеката на Капитал Полумесец и по улиците на Кенууд и обратно. Ако предпочитате пешеходна разходка с дължина 5 километра , има упътвания за шофиране до различна отправна точка и само за Kenwood част от маршрута.

Позволете най-малко 90 минути да направите 5-километровата разходка и три часа, за да направите 10-километровата разходка. Макар че вероятно сте успели да завършите разстоянието много по-бързо с бързи темпове, ще искате да се насладите на гледки и да правите снимки по време на разходката. В зависимост от деня може да имате забавяне при задръстване и чакане на сигнали за трафика.

Не забравяйте да се обличате за променливо пролетно време. Носете комфортни спортни обувки и пластове дрехи , включително чадър или дъждобран, ако мокрото време е в прогнозата. Също така е разумно да носите бутилка за вода, особено ако правите по-дългия маршрут.

След като цветовете на череша са избледнели, все още можете да се насладите на азалии и други пролетни цветя по този маршрут. Тя се хоства от ходещия клуб Sugarloafers на Seneca Valley и е отворен за всички. Клубът организира групови събития през цялата година. Те са свързани с Международната федерация на популярните спортове ( IVV ).

Какво да очаквате от цветовете на кенове на кенове

Кевин Шоу многократно се наслаждава на разходките през цъфтежът на черешите на Кенууд. Той отбелязва, че пътеката "Капитал Полумесец" е много популярен маршрут между релсовите пътища, който минава от Бетезда до Джорджтаун. На приятен уикенд ден той може да бъде доста претъпкан с много различни потребители като скейтъри и велосипедисти. Това е доста тясна пътека, в която хората се движат в двете посоки. Ако пътувате в ден с висок трафик, ще трябва да сте наясно с велосипедисти и ролкови барабани.

Шоу казва, че да се разхождате из квартал Кенууд с пълна цъфтежа на черешови дървета трябва да се види и да се опита да бъде повярван.

Има много посетители в колите си и пеша по близките улици, които на повечето места не са много широки. Отделете си времето и наистина се насладете на забележителностите и миризмите на деня. Всеки завой ще донесе улици, облицовани с цъфтящи цветя, и повече хора, които се наслаждават на пейзажа. По време на върха на цъфтежа предприемчивите деца могат да създават щандове за освежаване на стратегически места по маршрута. Градът има великолепни домове и много зрели дъбове, за да му даде вечно качество. Вие ще намерите много от домовете архитектурно интересни. Градът има градинарски клуб, който да насърчава и възнаграждава красивото озеленяване.

Можете да използвате тоалетни в търговски център Westbard, ако е необходимо. Ако се върнете в Bethesda, има много магазини и места за хранене, когато се върнете.

Cherry Blossoms в окръг Колумбия

Националният Фестивал Cherry Blossom се провежда в средата на март до средата на април всяка година, за да се наслаждава на цъфналите череши в окръг Колумбия. Те предлагат ходене до басейна на приливите и отливите от метростанциите. Големият клуб Volksmarchers на Greenbelt има целогодишен национален мол ходещ маршрут, който включва бреговата ивица. Можете да вземете картата и да се регистрирате за нея на рецепцията в Columbia Plaza Apartments, The Consul, W Lobby, 2400 Virginia Ave. NW, окръг Колумбия.