5 здравословни храни, които да добавите към вашия списък с хранителни стоки

1 - По-добре за вас сладкиши

С любезното съдействие на Getty Images

Закупуването на хранителни стоки може да бъде трудно. Искате да вземете всички вкусни опции на рафтовете, но също така искате да сте сигурни, че правите хранителни избори. Ето пет изящни храна, които трябва да добавите към вашата количка за хранителни стоки.

Ако обичате палачинките , смесите са лесен начин да напълнете, но те често не са нищо повече от караби с калории. За щастие, хранителните компании са уловени и много от тях създават комбинации от палачинки, които са не само сравнително ниски в калории, но също така имат и високо полезни хранителни вещества като белтъчини и фибри.

FlapJacked прави невероятен продукт, наречен Protein Pancake and Baking Mix. Всеки 1/2-чаша сервиране на сместа с добавка на вода добива около две 4-инчови палачинки, с общо 200 калории и огромни 20 грама протеин!

Ако имате фибри, проверете Fiber One Complete Pancake Mix - 1/2 чаша сервира около три палачинки с общо около 180 калории и 5 грама фибри. А 1/3-чаша сервиране на Hungry Jack Extra Light & Fluffy смес прави три палачинки само за 180 калории. Изпийте палачинките си и ги изядете.

2 - Ароматизирана селцерна вода

С любезното съдействие на Getty Images

Селцер е новата сода! И с толкова много удивителни възможности за пенливо водство там няма да пропуснете дори сладките сода. Моят най-добър избор е Spindrift Seltzer. Те имат четири невероятни аромати, всяка от които с по 0-15 калории на кутия или бутилка. Аз също съм фен на Nestle Pure Life Exotics и La Croix. И двете са естествено ароматизирани с нулеви калории. И ако се насладите на вкуса на сода, но не искате калориите, които идват с нея, проверете наскоро преформулираната, изцяло природна Zevia. Той има всички мехурчета, няма захар!

3 - Хрупкави закуски на база боб

С любезното съдействие на Getty Images

Когато се чувствам сладко, няма нищо, което да жадува повече, отколкото някаква криза. Ако сте по същия начин, ще бъдете обсебени от хрупкави бобови закуски. Не само те имат тази задоволяваща криза, но и имат добра доза протеин - много по-добре от мазни картофен чипс. Те са идеални и за снек-тори, които избягват глутена.

Опитайте Crunchmaster Popped чипс Edamame, просветен The-Good-For-You Пържени широк боб, Good Bean Печени нахут Snacks и Cruncha Ma-me Едамаме закуски.

Друго голямо нещо за фасул? Тяхното попълване на фибри и белтъчини ги прави подходящи за всяка диета за отслабване .

4 - Фъстъчено масло на прах

С любезното съдействие на Hungry-Girl.com

Пюреното фъстъчено масло честно се променя живота. Изработен от истински фъстъци, той има вкуса на традиционното фъстъчено масло, но по-малко от половината от калориите и малка част от мазнините.

Ако искате да създадете фъстъчено масло от прах, всичко, което трябва да направите, е да добавите малко вода. За подсилване на вкуса на фъстъците, можете да добавите праха директно към глазура, овесена каша , печени продукти, почти всичко!

Jif наскоро започна да прави фъстъчен прах и Just Great Stuff и PB2 също правят невероятни версии.

5 - Извън говеждото яйце

С любезното съдействие на Getty Images

Джери е невероятна закуска в движение . Той е вкусен, пълен с протеини и лесно се хвърля в чантата ви. Но ако не ядете говеждо месо, може да сте свикнали да предавате настрани. Вече не!

Няколко компании правят алтернативни джинджифии от други меса като пиле и пуйка. Има дори и месни варианти. Съществуват многобройни разновидности като Tillamook Country Smoker Ankara Teriyaki Turkey Jerky или Simply Snackin's chicken flavors, Fusion Jerky's и пилешки сортове, както и Vegan Strips "вегански аромати.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!