6 пакетирани закуски, идеални за лятно пътуване

Ако се подготвяте за лятно пътешествие, разгледайте тези леки закуски. Може да е трудно да се храните здравословно, когато не е задължително да знаете какво пред вас, затова се изправете пред него! Направете място в чантата си за повече от слънцезащитни продукти и плажна книга. Опаковайте вашите собствени закуски, а изкушенията на пътя няма да имат шанс. Тук са шест от любимите ми пътувания.

Пригответе се за закуска на месо

Месо. Това не е само за вечеря. Първо имаше дрънкане, а сега има месо пръчки изобилно! Тези предварително опаковани закуски са перфектно преносими и наистина пълни, защото те са доста чист протеин.

Потърсете сладки закуски със 100 калории или по-малко. Някои от любимите ми са видовете от DiMario, Vermont Smoke & Cure и Simply Snackin. (Тези закуски идват в пуешки, пилешки и свински сортове). И червеното месо не е непременно свързано с наддаването на тегло, затова не се безпокойте.

Ябълки и ядки

Не всички плодове са подходящи за пътуване с кола (няма да вземете цялото си нар, например), но ябълките са добре дошли да дойдат! Те не се нуждаят от постоянно охлаждане и е малко вероятно те да се впишат в чантата ти като банан.

За идеална закуска, свържете ябълка (Fuji и Gala са любимите ми сортове) с сервиране на ядки. Направете контрола на порцията лесен с 100-калорични опаковки, като тези от Emerald и Blue Diamond.

Emerald дори има опаковки от бадеми с какао-пухкави ... Това е един от начините да се справим с шоколадова жажда !

Сушени плодове

Ако пожелаете това комбо от сладки, хрупкави, замразени плодове, това е идеалното решение за глад на гърба (или на предната седалка ... наистина, където и да седите в колата).

За разлика от обикновените сушени плодове, лиофилизираният вид е по-нисък в калориите: само около 25 на 1/4-чаша сервиране, в сравнение с 100 калории или така в същото количество сушени плодове.

Редовните сушени плодове са малко фатални . И лиофилизирани плодове обикновено няма добавена захар (но, както винаги, проверявайте списъка с съставки.) Това е сладко, хрупкаво и лесно да се носи заедно по пътя. Тя няма да се стопи или да се залепи!

Някои от любимите ми са видовете от Crunchies, Funky Monkey и Naturals на Karen (известни преди като Just Tomatoes).

Снек барове с 200 калории или по-малко

Снек баровете са направени за пътуване, но не всички барове са създадени равни; не забравяйте да ги обърнете и да проверите хранителните статистики . Цел за барове с 200 или по-малко калории, които съдържат здравословен баланс на протеин, въглехидрати и мазнини: трите големи макроелемента, от които се нуждаете .

Някои барове имат над 300 калории и това е, когато те навлизат в територията за замяна на храната. Не се притеснявайте обаче, че има много възможности. Ето няколко фенове: Larabars, Luna Whole Bars, Kashi Savory Crunchy Bars, Протеинови барове за търсене, Clif Bar Minis, Curate Bars ... Добре, това е повече от няколко!

Чанти от крехки закуски (освен чипс картофи!)

Има толкова много разнообразие в света на здравословни хрупкави закуски в наши дни. Не са необходими мазни картофени чипове, а само задоволяване на леки закуски, които се правят от здрави съставки.

Моят най-добър съвет: Потърсете предварително разпределени чанти с по-малко от 150 калории всяка. Ако някоя закуска, която ви харесва, идва само в торба с много служене, я разделете предварително.

Някои от най-добрите нови находки? Jicachips (произведени от jicama!), Снежни пилета от Биена, яйцевидни чипове Cassava Crunch и просветлени печени бобчета за боб. Yum!

Снакс от водорасли

Цените на морските водорасли са цялата ярост тази година! Аз съм обсебен от толкова много от тях, защото те са с ниско съдържание на калории и пълни с вкус, перфектни за онези, които се хранят с безброй опити. Можете да ядете цяла опаковка за по-малко от 50 калории - колко е страхотно това? Особено обичам предложенията от SeaSnax и Halo на океана, защото те предлагат много вкусове и сортове.

Почивка за почивка-стоп

Ако се окажете на почивка, потърсете някои от закуските, които споменах там. Намерете, че имате нужда от нещо по-съществено? Следвайте крайното ръководство за оцеляване на бързо хранене .

Направете страхотно пътуване и не забравяйте, че пътуването не е извинение, за да изхвърлите навиците си от прозореца! Наслаждавайте се на всичко с умереност, но не забравяйте да не го прекалявате само защото сте на почивка, особено когато имате люлеещи се закуски като тези.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!