Какво представлява Herbalife?

Хранителни факти и ползи за здравето на Herbalife

Herbalife е популярна марка продукти за подмяна на храната и протеинови добавки. Хранителните продукти на Хербалайф се продават чрез дистрибутори, които развиват взаимоотношения с клиентите и печелят приходи, основани на продажби. Много потребители, които купуват продукти на Herbalife, се опитват да отслабнат или да подобрят здравето си.

Herbalife Хранителни факти и калории

Herbalife Формула 1 хранене разклаща микс (ванилия) Хранителни факти
Сервиращ размер 2 хапки супени лъжици (25 гр.)
На порция % Дневна стойност *
Калории 90
Калории от мазнини 9
Общо мазнини 1g 2%
Натриев 140 mg 6%
Калий 210 mg 6%
Въглехидрати 13g 4%
Диетични фибри 3g 12%
Захар 9г
Протеин 9g
Витамин А 25% · Витамин С 25%
Калций 8% · Желязо 10%
* Въз основа на диета с 2000 калории

Един от най-популярните продукти на Хербалайф е "Формула 1 здравословна храна". Продуктът се предлага в разнообразие от вкусове, включително ванилия, банан карамел, холандски шоколад, Wild Berry и много други.

Етикетът на продукта показва, че първичните съставки на разклащания мирис са соев протеинов изолат, форма на растителен протеинов прах и фруктоза (форма на захар). Разклащането ще Ви осигури протеин (девет грама), за да ви помогне да се чувствате пълноценно, но също така ще допринесете за девет грама захар към дневната си сума.

Калориите в Herbalife се разклащат, когато добавите мляко. Ако използвате обезмаслено мляко, за да смесите разклащането си, ще консумирате 170 калории и повече мазнини. Но също така получавате хранителните ползи от млякото (включително калций и допълнителни 8 грама протеин, 12 грама въглехидрати и 12 грама захар.

Потребителите, които искат да отслабнат, използват шейкове от Формула 1 като част от комбинирана програма.

Има три възможности за избор: Програма за бързо стартиране, Разширена програма и Крайна програма. Всеки пакет осигурява сместа за разклащане на Формула 1 заедно с различни комбинации от добавки, които според компанията ще ви помогнат да увеличите шансовете си за отслабване.

Ще загубя ли тегло с Herbalife?

Използването на заместители на храната, за да отслабнете, е ефективно за някои хора.

Когато заменяте типично хранене (което обикновено възлиза на 300-500 калории или повече) с разклащане, което осигурява само 170 калории, ще намалите значително калориите за деня. Това може да ви позволи да създадете калориен дефицит, необходим за отслабване .

Въпреки това, няма нищо уникално за това (или каквото и да е) разклащане на теглото, което го прави по-ефективен от създаването на собственото ви разклащане у дома. Според Herbalife, сместа за разклащане на Формула 1 осигурява 21 витамини и минерали и основни хранителни вещества. Но ако използвате домашни пресни плодове и зеленчуци, за да създадете свой собствен нискокалоричен лук , ще се възползвате и от основни витамини и минерали.

Компанията твърди също, че съставките, включени в някои от допълнителните хапчета за отслабване и продукти, ще помогнат за повишаване на загубата на тегло. Те признават, че твърденията не са били оценени за точност от Американската администрация по храните и лекарствата. Стимуланти като кофеин може да увеличи енергийното ви ниво, за да ви помогне да изгорите повече калории, но чаша силно кафе може да направи същото.

Безопасността на продуктите на Herbalife

В продължение на много години научните изследователи изразиха загриженост относно безопасността на продуктите на Herbalife. Няколко публикувани доклада свързват продуктите на Herbalife с увреждания на черния дроб и дори смърт.

Изследователи от Швейцария, Израел и Венецуела изразиха загриженост относно употребата на продуктите, често цитирайки потенциалните опасности, свързани със стимуланти, съдържащи се в добавките и шейкерите.

Други изследователи, обаче, и компанията Herbalife смятат, че продуктите са безопасни. Те казват, че честотата на нараняване е много ниска предвид големия брой хора, които използват продуктите. Те също така казват, че собствените си вътрешни тестове показват, че продуктите са безопасни.

Изследователи от двете страни изглежда са съгласни, че е много трудно да се каже със сигурност кое е причинило смърт или нараняване в случаите, когато Herbalife се е разболяла.

Критиците на Herbalife казват, че тъй като върху етикета на продукта не са предвидени конкретни формулировки и тъй като много потребители съчетават няколко различни продукта на Herbalife, трудно е да се знае какво причинява действителните заболявания.

Какво означава това за теб? Винаги е умно да обсъждате употребата на всякакви добавки с Вашия лекар. Няма значение дали добавката или продуктът за отслабване е естествен или билков - все пак може да причини вреда. Билковите продукти могат да взаимодействат помежду си или с настоящите Ви лекарства, за да създадат проблеми. Вашият лекар ще може да оцени продукта и вашата здравна история, за да Ви предостави персонализирана препоръка.

Цената на Herbalife за отслабване

За да купите продукти на Herbalife, трябва да се свържете с дистрибутор. След това дистрибуторът прави пари въз основа на количеството на продукта, който купувате. Дистрибуторът може да продължи да се свързва с вас, за да Ви насърчи да купувате повече продукти в бъдеще.

И така, какви са типичните цени на Herbalife? Формулата 1 Healthy Meal Nutritional Shake Mix се продава за $ 39,90. Един контейнер осигурява достатъчно микс, за да направи около 30 шейкове. Програмата Quickstart се продава за $ 115.30. 3-дневен пробен пакет се продава за 11,95 долара. Продуктовите комбота също са на разположение, вариращи в цената от $ 194 до над $ 300.

Направете своя собствена загуба на тегло шейкове

Ако мислите за използването на шейкове за подмяна на храна, за да отслабнете, помислете дали да използвате една от тези рецепти, за да създадете собствени напитки у дома. Когато контролирате съставките и използвате собствените си плодове и зеленчуци, имате комфорта да знаете какво влагате в тялото си и можете да пригодите вашата напитка към вашите лични вкусове.

Ако решите да използвате Herbalife или някаква добавка за отслабване , продължете да общувате с Вашия лекар, ако забележите промени в здравето си. Загубата на тегло може да подобри чувството за увереност и благополучие, но задържането на здравето е по-важно.

> Източници:

> Ignarro L. Хербалайф хранителни продукти и чернодробно увреждане преразгледани. Списание за хепатология . 2008; Том 49 (брой 2): 291-293.

> Licata A, Craxı` A. Съображения относно предполагаемата връзка между продуктите на Herbalife и случаите на хепатотоксичност: противопоставяне. Вътрешна и спешна медицина . Февруари 2014.

> Manso G, López-Rivas L. Непрекъснатото докладване на нови случаи в Испания подкрепя връзката между продуктите на Herbalife® и чернодробното увреждане. Фармакоепидемиология и безопасност на лекарствата . 2011; 20 (10): 1080-1087.

> Schoepfer AM, Engel A. Билков не означава безвредна: Десет случая на тежка хепатотоксичност, свързана с хранителни добавки от продукти на Herbalife. Списание за хепатология . 2007; 47 (4): 521-526.

> Stickel F. За отслабване на всяка цена: предизвикано от Herbalife® чернодробно увреждане. Списание за хепатология . 2007; Том 47 (брой 4): 444-446.