Противоречието на Кимкинс Диета

Кимкинс е диета, създадена от диетолог с ниско съдържание на въглехидрати, който минава под екранното име на Киммер. Това е по същество диета, която е много ниска в калории, мазнини, въглехидрати и фибри. Диетата е отчасти базирана на оригиналната диета Аткинс (версия 1972), откъдето идва и името й.

През 2007 г. статии, споменаващи или обясняващи диетата на Кимкинс, бяха включени в списанията " Хора и жени ", които се отразиха на обществения интерес.

Въпреки това, противоречия и съдебно дело, съдебно дело, последвано от края на годината. Светът на жените издава обществено извинение през 2008 г., за да пусне историята, заявявайки, че не могат да застанат зад нея.

Кой е Кимър?

"Киммер" отказа да даде истинското си име, докато не получи съдебно дело от платени членове на уебсайта й, за да бъде Хайди Кимбърли Диас. Тя твърди, че е загубила почти 200 паунда за по-малко от година и го е запазила пет години в диетата си. Няма обаче независимо потвърждение за това. Тя не е нито здравен специалист, нито експерт по храненето.

Какво ядат хората?

Кимкинс има няколко различни варианта, някои от които са по-малко от 500 калории на ден. Поливите протеини, приготвени с минимална мазнина, са преобладаващите храни. Зеленчуците са по избор, но яденето на ден не трябва да надхвърля повече от 20 грама въглехидрати. Това означава, че ефективните въглехидрати плюс влакна не трябва да бъдат повече от 20 грама на ден.

Въпреки това, нейните извадкови менюта са съвсем по-малко от това - най-много около 5 грама ефективен въглехидрат плюс 7 грама фибри. Сравнете това с Atkins Induction , където сега се препоръчват 12 до 15 грама ефективни въглехидрати от зеленчуци.

Проблеми с Кимкин

Кратък преглед на сайта

Сайтът на Кимкин предлага пет различни плана на Кимкинс. Едната е почти всички протеини - без мазнини, без зеленчуци, без сирене и т.н. Един от изброените като най-популярната опция е около 500 до 600 калории на ден. Вегетарианската опция е ограничена до 1000 калории на ден. Има опция за разклащане, която е 800 калории на ден. Плановете са написани по много основен начин и всеки казва, че "трябва да приемате пълен мултивитамин всеки ден плюс други желани добавки".

Основната атракция на сайта беше дискусионният форум. Въпреки че имаше несъмнено силна и подкрепяща общност, хората очевидно бяха насърчавани при изключително крайно хранително поведение, особено потреблението с много ниско съдържание на калории.

полемика

В допълнение към мистериите за нейната идентичност, Кимър и Кимънс са подложени на проверка по няколко причини:

През октомври 2007 г. в телевизионните новини на KTLA се появи двучасова експозиция, която изследва и осъди диетата. Следват два месеца по-късно със сегмент, включващ признанията на Хайди Диас. През януари 2008 г. "Good Morning America" ​​на ABC излезе с отрицателен сегмент на "Кимкинс".

Световният свят на жените даде извинение за провеждането на благоприятна история на храненето. Джон Тейд, адвокатът по делото за членовете на групата "Кимкинс", публикува доклад за изявленията на Хайди Диас през март 2008 г.

Долен ред

Диетата на Кимкинс не е подобна на Аткинс или някакъв здравословен подход с ниски въглехидрати. Киминс е потенциално опасна диета. Често търсите чудо и вие можете да бъдете податливи на нещо, което изглежда, че ще ви донесе. Но когато става въпрос за вашето здравеопазване, разследвайте, получавайте повече мнения и обръщайте внимание на сигналите, които тялото ви изпраща. Слушайте предупредителни сигнали от другите и първо поставете здравето си.