Фаза 1 на диетата на South Beach

Какво трябва да знаете, преди да опитате тази програма за отслабване

Диетата на South Beach е популярен диета, която се основава на изрязването на "лошите" въглехидрати от диетата и насърчава консумацията на "добри" въглехидрати и здравословни мазнини. Има три фази в програмата. Ако ви интересува да опитате, ето какво да очаквате по време на първия.

Първите 14 дни са най-трудните

Двуседмичната фаза 1 на The South Beach Diet често се нарича "строга" част от плана.

Тя изисква спазването на най-строгите правила за това, което можете и не можете да ядете. В зависимост от текущата ви диета, това може да означава да се откажат от обикновени храни като тестени изделия, хляб, плодове и ароматизирани кисело мляко. Можете да намерите повече подробности за списъка " Храни за избягване " на South Beach Diet.

Няма да гладувате обаче. Има много храни, разрешени по време на фаза 1, храни, които се нареждат ниско на гликемичния индекс и се приготвят в здравословен начин - постно белтъци като гърди на гърдите и повечето зеленчуци.

Каква е целта на Фаза 1?

Първата фаза от Диетата на South Beach е предназначена да ви накара да свикнете с нов начин на хранене направо от портата, начин да ви помогнем да започнете нови навици. Също така има за цел да облекчи апетита за захар и нишестета, според Артър Агатон, лекар, който е разработил диетата. Като допълнителна полза е възможно да загубите значителна част от теглото си в кратък период от време по време на фаза 1. В зависимост от стартовото си тегло, бихте могли да загубите толкова много от 14 паунда за две седмици.

Дори по-добре, вероятно ще забележите, че е около корема ви.

Загубата от 14 паунда няма да бъде възможна, ако нямате много да загубите, разбира се. Всъщност, ако целта ви е да хвърлите само няколко килограма, възможно е да пропуснете напълно Фаза 1. Ако нямате много да губите тегло, можете да пропуснете тази фаза. И ако можете да се върнете към Фаза 1, ако по време на по-късните фази престанете да губите тегло или дори да започнете да печелите, да се върнете на пистата.

Да остане във фаза 1 по-дълго

При зелена светлина на лекаря човек, който е заболял със затлъстяване, може безопасно да остане на Фаза 1 повече от две седмици, но не повече от два месеца; не е безопасно да се направи дългосрочен план за хранене. Няма достатъчно разнообразие, за да бъдете здравословни, от една страна, и не включва много здравословни храни, които наистина трябва да се храните, които се добавят отново по време на Фаза 2 .

Ако кърмите и искате да загубите някои от тези престанали бебешки килограми, може да опитате Диетата на южния бряг, докато вашият гинеколог мисли, че е безопасно за вас и педиатърът на бебето ви не се притеснява, че това ще повлияе върху вашето производство на мляко , Пропускайте Фаза 1 и започнете, като следвате насоките за здравословно хранене във Фаза 2 или Фаза 3.