Най-добрите пост-тренировки ястия и закуски

1 - Интелигентни пост-тренировки за хранене и закуски

Стантън Дж. Стивънс / Гети изображения

Ние всички знаем, че упражнението е един от ключовете за постигане на здравословно тегло и чувство за страхотно. Но това, което ядете след тренировката, е изключително важно. Вие не искате да отмените упоритата си работа, като направите беден избор! Ето няколко здрави след тренировка ястия и леки закуски, за да започнете.

2 - Чаша за яйца

С любезното съдействие на Hungry-Girl.com

Белтъчините на яйца (или заместител на течни яйца без мазнини) са с ниско съдържание на калории и са пълни с чист белтък. Но кой иска да изпече омлет след изтощителна тренировка? Искаш нещо бързо и лесно! Аз съм огромен фен на чаши за яйца, които се правят в микровълновата фурна. Можете да направите чаша за яйца за по-малко от пет минути и практически няма почистване. Друго предимство? Има толкова много вкусни смеси, които можете да добавите. Но ако искате нещо просто, всичко, което трябва да направите, е микровълнова фурна 3/4 чаша яйчен белтък или яйце заместител в чаша за около минута и половина, разбърква се в 2 супени лъжици. на сирене с намалено съдържание на мазнини и микровълнова печка за още една минута.

3 - Интелигентен глас

С любезното съдействие на Hungry-Girl.com

Ключова дума: интелигентна. Една нискокалорична, висококачествена лайка е чудесен начин за зареждане с гориво след тежка тренировка. Бонус: Ще ви хидратира едновременно. Но трябва да бъдете внимателни с опциите на магазина: Те често са много по-високи в захарта, въглехидратите и калориите, отколкото смятате. Вашият най-добър залог е на DIY. Харесва ми да комбинирам неподсладено бадемово мляко с замразени плодове (без добавена захар), леко кисело мляко (използвайте грозде без грозде за допълнителни протеини), натрошен лед, пакет безкалорични подсладители и някакъв протеинов прах.

4 - Ябълки с прахообразно фъстъчено масло

С любезното съдействие на Getty Images

Това е перфектната закуска с две съставки. Ябълките са с ниско съдържание на калории, задоволяващи и имат солидно количество здравословни въглехидрати, за да презаредите тялото си след тренировка. О, и те са хрупкави и вкусни. Единственото нещо, което е по-хубаво от хубавата ясна Fuji ябълка, е приятната, свежа ябълка на Фуджи, разпространена с нискокалорично фъстъчено масло. Смесете малко на прах фъстъчено масло с вода, за да се създаде калория-отрязани разпространение с протеин удар.

5 - Вино сирене с плодове

С любезното съдействие на Getty Images

Аз съм на мисия да върна извара. Сериозно, защо го излязохте от стил? Това е класическа свежест за добро хранене и ако го направите на лекар, вареното сирене вкусва страхотно. Харесва ми да смесвам нискомаслено извара с капка екстракт от ванилия и пакет от естествен некалоричен подсладител; Тогава го зареждам с боровинки, малини и / или ягоди. Ако не сте бери, всеки нарязан плод ще работи.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!