7-те най-добри части от уредите за тренировка да купят през 2018 година

Оборудвайте домашния си фитнес с правилните парчета

Често пъти, хората ще изберат членство в салона, в сравнение с това, че работят у дома, защото смятат, че могат да получат по-добра тренировка за цял живот, поради разнообразието от оборудване, което се предлага във фитнес залата. Докато фитнес залата предлага машини, тежести и пространство, един човек не се нуждае от всичко това за ефективна тренировка.

Ако искате да започнете да тренирате у дома си няколко пъти седмично или на пълен работен ден, ще ви е необходима няколко части от оборудването, за да ви направят пътя към успеха. Въпреки че не се нуждаете от всички тези елементи в списъка, няколко, в зависимост от целите ви и фитнес рутина, ще направи прехода лесен. От кардио машини до съпротивителни ленти, тук е най-доброто упражнение за всяка тренировка у дома.

Упражняващата топка е недооценен и недостатъчно използван тренировъчен компонент, тъй като не само ви помага да се простирате, но също така подобрява баланса и може да ви помогне с много упражнения с тежест. Той също така служи като основен стабилизатор, когато седнете на него на бюрото си или докато гледате телевизия.

Dynapro е професионална топка, която бързо се надува и е направена от корпус против взрив. При тежкотоварни конструкции това оборудване може да побере до 2000 килограма телесно тегло. Неплъзгащото оребрено тяло на топката за упражнения позволява на потребителя да запази този контакт от кожа до топка по време на тренировката. Независимо дали току-що стартирате рутинна тренировка или сте опитен професионалист, има упражнения с топка на разположение за всяко фитнес ниво. Използвайте ръководството, за да определите кой размер да поръчате.

Тегло обучение е важна част от тренировка. Той помага за предотвратяване на костната загуба с напредването на възрастта и насърчава изграждането на мускулите. Комплектът SPRI от две се предлага в разнообразие от различни тегла и цветове. Избор на Amazon, всяко тегло е завършено с нехлъзгава винилово покритие, което е лесно за ръцете (и завършени подове). Многостранността на тези гири и страхотната цена е това, което ги държи на върха на списъка с бестселъри.

Препоръчваме да имате набор от дъмбели за всеки, който тренира, за да можете да ги изгорите, когато имате няколко минути, за да тонирате, изваяте или изгорите някои калории. И не мислете, че трябва да отидете за големи тежести - леките тежести могат да осигурят ефективна тренировка, когато правите по-дълги повторения и се фокусирате върху по-малки движения и мускулни групи.

Обучението по резистентност е ефективно при изгаряне на мазнини, като същевременно увеличава мускулната сила Също така е известно, че подпомага повишаването на издръжливостта и подобрява гъвкавостта, всички в малък профил. Като подобрявате силата си, вие ще искате да промените съпротивлението, когато мускулите ви станат по-силни, и това е, когато един комплект с различни нива на съпротива е умен купувач. Този комплект от 11 части включва пет цветови ленти за устойчивост: жълт (5 листа), зелен (10 кг.), Червен (15 кг), син (20 кг.) И черен (25 кг.), Както и две омекотени дръжки котва, две колани за глезена и чанта за съхранение, за всички различни видове нужди. Комплектът е изработен от дебел естествен латекс със здрави стоманени D-пръстени, така че да не се захващат и да не се увиват във времето.

Освен че е чудесно за домашно ползване, този комплект може да бъде хвърлен в чантата за пътуване за ефективна тренировка, когато сте в движение, правейки това едно от любимите ни трябва да има фитнес оборудване парчета.

Първо, ако не сте запознати с разликата между kettlebells и гири, нека обясним. Основният фокус на kettlebells не е задължително да изграждате мускули, а да допълвате аеробната си дейност поради небалансираната тежест. На свой ред те работят на вашите мускули по различен начин. Мислете повече тониране срещу насипно състояние.

Продуктите с най-добър избор kettlebell предлагат три различни тежести, от които можете да избирате (5, 10 и 15 паунда), така че да можете да превключвате рутинните си функции според нуждите си. Потребителите обичат гладките дръжки, които са лесни и удобни за захващане и задържане. Kettlebells са чудесни за тези, които искат да нагоре тяхната клек игра или търсят оборудване, за да променят рутината си.

Издърпванията могат да бъдат предизвикателни, но когато се научите да го овладеете, те не само са удовлетворяващи, но и са с първокласна тренировка на горната част на тялото. Лентата ProSource лесно се вписва в стандартна рамка, без никакви повреди да останат. Барът е направен да държи до 300 паунда, разбира се, в зависимост от конструкцията на вратата. Това, което някои хора не осъзнават, е, че издърпващ бар може действително да бъде използван за няколко различни упражнения. Извадете лентата от горната част на рамката на вратите, която е чинч, и я поставете върху основата. Voila! Имате подкрепа за краката си, за да направите тези хрускам и седи-UPS. Друга възможност е да поставите лентата на пода и да я използвате за спад или натиск. В крайна сметка това е страхотно парче, което да ви предизвика вкъщи.

Ако имате място, това многофункционално оборудване от Марси е победител. Ще се нуждаете от площ от около 3 'х 6', за да използвате оптимално фитнес залата. Характеристиките му включват: двойно действаща преса за ръце, която се използва за различни упражнения за гърди и пейки. Двуфункционалният крака е лесен за ставите и позволява ефективно разширение на крака или къдрици на краката. Многопосочните високо и нискочестотни макари и кабелите са свързани към регулируем комин с тегло до 150 паунда. Регулируемата и подвижна подложка за подгъване на проповедник ще ви помогне да изгладите корема и трицепса.

Елипсовидният модел отговаря на стационарния мотор с тази машина за упражнения ProGear 2 в 1. Това, което е чудесно за това, че разполагате с тази част от кардио оборудване е, че отговаря на различни нужди. Може би някой във вашето домакинство има проблеми с подвижност или болки в ставите. Ако това е така, мотоциклета за упражнения ще ви предложи хубава тренировка с нисък удар. Оборудвани с опция за лесно набиране, потребителите могат да настроят съпротивлението според предпочитанията си. Педалите против хлъзгане поддържат краката си на място, независимо дали използвате това като велосипед или елиптичен. Елиптичната част има дължина от 14 инча, с възможност за връщане назад. Включените импулсни сензори ви позволяват да наблюдавате сърдечната честота. За разлика от много кардио машини, това е хубаво, защото не заема много място.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .