Защо трябва да имате предвид интервали по време на вашето изпълнение

Изключително е хубаво да ходите по време на дългите си тренировки и по време на половин маратон (или състезание). Някои състезатели погрешно свързват ходенето по време на състезание или се опитват да се откажат и ще се разхождат неохотно, когато стигнат до точката на крайна умора или дискомфорт. Насърчаваме участниците да прегръщат ходенето като част от цялостната си стратегия за завършване на дълги писти или състезания или като дейност за кръстосано обучение за неработещи дни в тренировъчния график.

Как ходенето може да помогне

Разходката може действително да ви помогне по много начини, включително:

Приготвяме се да започнем

Ето някои начини, по които участниците могат да включат ходенето в техните писти:

Ако го направите, включете ходенето в пистите си, просто се уверете, че все още поддържате добра форма и не го приемайте като възможност наистина да забавите и починете.

Трябва да държите лактите под ъгъл от 90 градуса (не на ваша страна) и да предприемете бързи стъпки. Това ще направи прехода обратно към работата много по-лесно. Също така, не чакайте, докато не сте изтощени и сте готови да се разхождате - много по-трудно е да започнете отново да вървите, ако ходите, когато вече не можете да бягате.

Разписания за тренировки за ходене / разходки: