Как да се намали въглехидратите да загубят мазнините в тялото

Хранете ли правилните въглехидрати, за да изгаряте телесните мазнини и да отслабнете? Или отрязахте повечето въглехидрати от диетата си, за да отслабнете? Заглавията за диети с ниско съдържание на въглехидрати са толкова объркващи. Трудно е да се знае кои въглехидрати да се консумират и кои въглехидрати да се избягват. Много пъти прочетете един съвет за изрязване на въглехидратите в една статия и след това прочетете нещо съвсем различно в друга.

Най-добрият начин да управлявате въглехидратите, за да отслабнете, е да разчитате на основани на доказателства насоки. Това са препоръките, които се базират на клинични проучвания и на проучвания от равнопоставени партньори. Тези насоки за въглехидрати са модерни? Не. Но това са ниските въглехидрати и хранителни водачи, които се използват от безброй успешни диети, които отслабват и поддържат теглото на разстояние завинаги.

Плюсове и минуси на броене на въглехидрати

Диана Милър / Култура / Гети

Дали броят на въглехидратите работи за всеки? Разбира се, хората, които продават диети с ниско съдържание на въглехидрати, ще ви кажат, че това е така, но какво казва науката, че трябва да се занимавате с ниско въглехидратни планове? Излезте от заглавията, за да получите фактите преди да решите, че броенето на въглехидратите е най-доброто за вас.

| Повече ▼

Как да започнете да броите въглехидратите, за да отслабнете

Ако сте решили, че сте правилният тип диета да отслабнете, като ограничите въглехидратите, как ще продължите? Трябва ли за диета с ниско съдържание на въглехидрати ? Или трябва да намерите онлайн програма за въглехидрати или в книга? Тази бърза статия ще ви даде основните съвети, които ви трябва, за да започнете живота си с ниски въглехидрати.

| Повече ▼

Колко въглехидрати в диета с ниско съдържание на въглехидрати

Броят на въглехидратите, които консумирате всеки ден, може да доведе до нарушаване на плана Ви с ниски въглехидрати, според много експерти. Но е трудно да се знае точно колко въглехидрати да се хранят, защото препоръките варират от диета до диета. Използвайте това ръководство, за да не ядете твърде много въглехидрати или да отидете толкова ниско, че диетата ви да се запали.

| Повече ▼

Какви са добри въглехидрати и лоши въглехидрати?

Нито една безопасна програма за отслабване препоръчва да се отървете от всички въглехидрати във вашата диета. Използвайте това ръководство, за да разберете кои въглехидрати да запазите в диетата си план и кои от тях трябва да избягват да губят телесните мазнини по-бързо.

| Повече ▼

Какви са нетните въглехидрати (и как ги преценявам)?

Някои от най-популярните диети с ниско съдържание на въглехидрати изискват да броите "нето" въглехидрати. Разберете какво означава това и защо нетните въглехидрати имат значение, когато се опитвате да преброите въглехидратите, за да изгубите телесната мазнина.

| Повече ▼

Трябва ли да открия мазнини, въглехидрати или захар, за да отслабна?

Ако броите въглехидратите да загубят телесните мазнини, това означава ли, че маслените грамове и захарните грамове не се броят? Можете ли да ядете цялата мазнина, която искате, когато отидете ниско въглехидрати? И какво ще кажете за захар? Наистина ли трябва да знаете колко много ядете? Получете всички отговори на тези въпроси за по-малко от 3 минути.

| Повече ▼

Диети с ниско съдържание на въглехидрати в .com

Получете бързи съвети, полезни съвети и полезни рецепти от раздела "Ниско съдържание на въглехидрати".

| Повече ▼

Инструменти за броене на въглехидрати и калкулатори

Използвайте тези онлайн източници и безплатни калкулатори, за да получите бързо и точно количеството въглехидрати, от което се нуждаете, за всички храни, които ядете.

| Повече ▼