7-те най-добри котлета за закупуване през 2018 година

Увеличавайте тренировките в дома си с компактни, но ефективни тежести

Ако искате да се впуснете в света на домашните тренировки, kettlebell е голямо оборудване, което да добавите към основния си фитнес уред във фитнес у дома. Независимо дали имате специално посветена стая за домашно тренировка или трябва да съхранявате оборудването си в малък апартамент или апартамент, kettlebells могат лесно да бъдат управлявани и да добавите елемент от силовото обучение за всяка тренировка.

За разлика от традиционните гири, kettlebells разполагат с твърда дръжка и с форма на сълза форма, които се поддават на пълен труп тренировки, а не изолирани мускулни движения. Използването на kettlebell може да подобри вашата сила, стабилност и координация. Нещо повече, те също така спомагат за укрепването на връзките, което прави ставите по-твърди и по-малко податливи на наранявания.

Не всички kettlebells обаче са едни и същи. Те могат да варират в тегло, плюс са направени от различни материали, от мек екстериор до тежко чугунено тегло. Има различни гърбици, а някои дори имат способността да регулират опциите за тегло в рамките на една единица, в сравнение с няколко кетъпъла с различни тегла. Тук, най-добрите kettlebells за вас и вашия рутинни упражнения.

За трайна, дълготраен кетълбел можете да продължите да използвате година след година, отидете за kettlebell Yes4All. Kettlebell идва в различни варианти тегло, вариращи от 5 до 80 паунда. Също така е изработена от чугун, твърд, почти неразрушим материал, който е покрит с черна боя, за да предотврати драскотини и елегантен външен вид. Дръжката на този kettlebell е текстурирана, за да осигури добро сцепление за кляка, кетълбъл люлки, редове и всякакви други упражнения, които решите да изпълнявате.

Ако възнамерявате да съхранявате колекцията си на открито, защо да не изберете забавен дизайн? Този кетълбел от Онит има лице на маймуна, гравирано в лицевата му страна. Не само, че това игриво kettlebell ще ви спечели тон на комплименти от вашите приятели тренировка, тя също така разполага с всички функции, които трябва да търсите в полезен продукт. Тази kettlebell се предлага на 18, 36, 54, 72 и 90 паунда, като всяко тегло е с различен вид маймуни. Той е направен от чип-устойчиво желязо и е изграден с големи дръжки за удобно захващане.

Определящи целта и любителите на фитнес, трябва да проверят този комплект от kettlebell от Tone Fitness. Смело оцветените котлови камбани се предлагат в комплект от три, с включени пет, 10 и 15 лири тегло. По този начин можете да започнете с по-ниско тегло и през седмиците и месеците да работят по пътя до по-тежко тегло, докато продължавате да отговаряте на вашите фитнес цели. Дръжките на тези тежести за кетълбел имат гладки повърхности и удобни дръжки, за да се предотвратят мазолите и суровите ръце. По-скоро от чугун, тези тежести се пълнят с цимент. Ако не искате комплект от три части, можете да закупите отделни kettlebells от Tone Fitness със същите цветове и функции. Вашата покупка идва с графика за упражнения и опцията за добавяне на информационно DVD с идеи за тренировка.

Започване на собствен фитнес у дома? Независимо дали търсите тегло от 9 килограма или тегло от 88 килограма, CAP Barbell може да си представи всичко. Тези тежести за конкурентен клас са съпоставими с най-добрите марки, като много потребители заявяват, че не могат да разкажат разликата, но обичат цената на ОСП. Всеки кетълбел е изработен от твърд чугун. След това всеки котел се обработва и се покрива с прах, създавайки повърхност без шевове, създавайки дръжка, която е удобна и лесна за захващане. Широката, плоска основа ще ви помогне да се почувствате заземени по време на тренировки и ще запазите кеталката стабилна и изправена, когато я съхранявате. Всеки кетълбел е с цветен код за лесно разпознаване на теглото. Теглото се показва и в двата килограма и в килограми.

Ако работите предимно у дома, оборудването, което не поврежда подовете ви е от ключово значение. SPRI kettlebell е покрит с винил, което го прави лек за дръжката, както и за подовата настилка. Размерите на теглото варират в зависимост от наличността, но обикновено са между 8 и 50 паунда. Всяка SPRI kettlebell е покрита с ярки цветове, така че лесно да организирате вашата колекция. Освен това, както отбелязва един рецензент, жизнените цветове са толкова привлекателни, че те всъщност й помагат да си спомни да отдели време за тренировките си.

За тези, които са малко на място, но искат обширна тежест или кетълбъл колекция, Stamina kettlebell е идеална за вас. Вместо да има няколко кетълбелки в различни тегла, този kettlebell идва с шест тегло пластини, които се вписват в черупката. Изберете от 16, 20, 24, 28, 32 и 36 паунда и заключете щифта на котлетата на място, за да започнете да използвате предпочитаното от вас тегло. Големият, разширен дръжка на този котел е перфектен за извършване на движения с две ръце, като скумрия на бокали, трицепси или двустранни бичешки къдрици. Този модел е снабден с базова подложка, където можете да поставите платформите, които не използвате. По този начин те няма да се надраскат или да се изравнят с пода, докато не се използват.

Карбената капсула CAP Barbell Soft предлага същите предимства на всеки друг kettlebell на пазара: тренировка за цяло тяло, която може да повиши стабилността, издръжливостта и мобилността. Но за тези, които не искат чугун, тежка версия на kettlebell, тази опция от CAP е точно до вашата алея. Външният материал на kettlebell е меко, но устойчиво платно, а вътрешността е претеглена с пясък.

Все още можете да изпълнявате всичките си типични упражнения като люлки, чисти тегления и асансьори, без да се страхувате от себе си или от подовете си. С оглед на това, тази kettlebell е чудесен избор за тийнейджъри, които правят силно обучение. Плътното, здраво обвиване на платното също има отново усилен шев и здрава дръжка TPR и напълнена с железен пясък. Удобството е удобно за задържане и пренасяне. Те идват в тежести, вариращи от пет до 20 килограма, всеки един различен цвят. Този продукт е добре да се използва вътре във фитнес залата, в хола и дори на открито.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .