Калорийната цена на вашата Хелоуин нощ

Истинският брой на трик или лечение на калории, които консумирате

Чудили ли сте се колко калории консумирате в Хелоуин вечер? Някои източници на новини са изчислили, че децата консумират между 3500 и 7000 калории от бонбони на Хелоуин всяка година. Но какво ще кажете за възрастните, които раздават бонбоните? Колко калории можем да консумираме, когато раздаваме бонбони за Хелоуин, за да ни измамят или да треперим?

Хелоуин бонбони калории

Вероятно не добавяте калориите от всички бонбони, които консумирате по време на призрачни празници.

Но ако се опитвате да отслабнете или просто да подобрите хранителните си навици, може да искате да направите точно това. Тя може да ви помогне да направите по-внимателен избор, когато се отдадете. Хелоуин бонбони броя на калориите варират в зависимост от това, което лечение, което изберете.

За да получите оценка на общото потребление на калории в Хелоуин вечер, помислете за калориите на най-популярните бонбони на Хелоуин. Повечето забавни размери осигуряват 60-100 калории.

Общо калории, консумирани на Хелоуин нощ

Действителната бройка калории за най-популярните бонбони на Хелоуин не изглежда много висока.

В действителност, някои dieters може да не се притеснявате за калориите в забавните размери третира. Но ние обикновено не ядем само един.

За да получите истинския брой калории на вашата Хелоуин нощ, трябва да помислите колко бонбони ядете между посещенията от призраци и таласъми. Имате ли две ястия на всеки час? Или вземете три или четири бонбона?

Този модел безсмислено хранене би могъл да прибави до 640 - 1280 калории, ако раздавате бонбони за 4 часа. И това дори не включва бонбоните, които вземете от скривалището на децата си, когато се приберат вкъщи в края на нощта.

Как да ядем по-малко в нощта на Хелоуин

Калорийният брой на всяко парче бонбони на Хелоуин не е много висок. Но практиката на безсмислено хранене може да разруши вашата диета. Вашата най-добра стратегия да ядете по-малко на Хелоуин нощта е да остави настрана 3 или 4 третира, за да се насладите. Накарайте себе си и яжте едно лечение на час.

Можете също да изберете да раздавате по-малки бонбони. Много потребители купуват забавни версии на любимите си бонбони. Но много марки правят и малък размер. Например, версията със забавен размер на бар Kat Kit е 70 калории. Но Kit Kit мини е само 40 калории. Може да сте в състояние да задоволите желанието си за по-малко калории с по-малката версия.

И няма правило, че трябва да давате бонбони. Родителите на квартала - и техните деца - биха могли да оценят едно домакинство, което разпространява не-бонбони третира. Стикери, декоративни моливи, гуми, светещи гривни или огърлици правят забавни третира за децата.

Накрая, планирайте деня на здравословното хранене, за да се приготвите за нощта.

Пригответе няколко пълни с високо протеинови закуски, за да се чувствате пълноценни и доволни, за да не нападате купата на бонбоните. Ако обичате фъстъчевия вкус на чашите с фъстъчено масло на Рийз, вместо това опитайте стъбла от целина с фъстъчено масло. Ако обичате плодов сладък аромат като Starburst, замразявайте пресни плодове, за да тренирате през цялата нощ. И много dieters държи дъвка удобен. Млечният вкус помага за намаляване на сладкия зъб.

Но, ако все още пренебрегвате, не се паникьосвайте. Разберете цената на тренировка за Хелоуин и прекарайте няколко допълнителни минути в салона в седмиците след празника.