Тенденцията на спирализираното вегетарианство: Какво трябва да знаете

Какво се случва със спирализиращите зеленчуци и е ли тенденция, която си заслужава да се разгледа? Според нас това е вкусен начин да служим на зеленчуци и ще спечелим само популярност, докато думата се разпространява и хората я пробват. И това е фантастичен начин да добавите повече зеленчуци в диетата на семейството си по по-малко очевиден начин.

Какво ли означава спирализацията?

В основата си използвате суров зеленчук, като тиквички, тикви, сладки картофи или цвекло, и го превръщате в паста, подобна на паста, която можете да използвате на мястото на традиционните макаронени изделия.

За да направите това, можете да използвате приятна кухненска притурка, наречена спирализатор. Ако обаче нямате спирализатор, можете да изпробвате зеленчукови юфка, като използвате обикновени кухненски инструменти, като например машина за накисване на зеленчуци, олющващо устройство или нож.

Тези "юфка" са без глутен и добавите красиви цветове към вашата чиния. Те също така осигуряват всички здравословни предимства на добавените зеленчуци, като витамини, минерали, фибри, антиоксиданти, фитохимикали и др. При децата честото излагане на храни е ключов начин да ги накараме да се насладят и да ядат тези храни. Така че това е още един начин да изложите децата на зеленчуци по нов начин.

Как да се спирали зеленчуци

Когато спирализирате зеленчуците, почистете зеленчука, както обикновено, преди да се приготвите. За тиквички и тиквички можете да оставите пилингът. За цвеклото, първо бихте се олющели, преди спирализацията, а за картофите и сладките картофи, пилингът е по избор. Това "Какво мога да спирализирам?

"Ресурсът съдържа списък със зеленчуци и плодове, които можете да спирализирате, независимо дали трябва да го отлепете или не, и предложихте лесни заготовки (сурови, печени, солени, печени и др.).

Ако нямате спирализатор, можете да използвате един от следните инструменти и техники:

Участие на вашите деца

Когато започнете своето спираловидно приключение, може би се чудите как ще накарате децата ви да ядат тези прекрасни спирализирани зеленчуци. Ето няколко съвета как да започнете.

Спирализиращите зеленчуци са друг инструмент за вашето съкровище за начини да получите зеленчуци на масата и в устите на децата си. Дали вашите деца свободно ядат зеленчуци или ги устояват на всяко хранене, това е начин да ги представите в различна структура и стил, които могат да ви помогнат да спечелите зеленчукова победа.