Как да намерим специализиран магазин

Поставете правилно поставени за правилните обувки за бягане

Намирането на специализиран магазин, който правилно да ви пасва с правилните обувки за бягане, е от решаващо значение за Вашия комфорт, работещи резултати и усилия за предотвратяване на наранявания. Не винаги е лесно да се намери в местната област, така че може да се наложи да пътувате малко и може да се наложи да платите малко повече с върховното обслужване на клиентите. Но заслужава си време, усилия и разходи. След като сте подготвени за правилната обувка и сте доволни от тях, можете да ги поръчате през магазина или онлайн, без да се налага да претърпите трудностите при извършването на друг анализ на монтажа / ходенето на обувката.

Ето няколко съвета как да намерите специализиран магазин:

Вижте онлайн

Оли Келлет / Такси / Гети изображения

Направете търсене за местния магазин и вижте какво се случва. Опитайте се да намерите магазини, които се обслужват специално от бегачите, а не от общите магазини за спортни стоки. Обикновено те ще имат думите: "бегач" или "бягане" в името на магазина, като Ню Йорк Бънинг Ко. Обадете се напред и попитайте дали продавачите, които се обучават, правят анализи на походката. Въпреки че магазини като Dick's Sporting Goods или Modell's могат да имат богат избор от обувки, персоналът им най-вероятно няма експертиза, за да определи хода ти на движение или да открие биомеханични проблеми, които трябва да бъдат взети предвид при избора ти на обувки за бягане.

Можете също така да проверите уебсайта на спортния флот. Те разполагат със специализирани магазини в цяла САЩ, така че можете да видите дали те имат място близо до вас.

Попитайте опитни бегачи

Някой, който работи от известно време, ще знае къде да намери най-близкия специализиран магазин. Попитай за това, където можеш да направиш анализ на походката в магазина. Ако предлагат тази услуга, те обикновено ще имат неблагодарна в магазина.

Посъветвайте се с местните текущи клубове

Проверете уебсайтовете на тичащи клубове - те често препоръчват партньори, изброени в списъка. Местните магазини често са спонсор за състезанието на клубовете. Също така можете да изпратите имейл до организатора на клуба, за да поискате препоръки или да публикувате на страницата си във Facebook, като поискате препоръки.

Попитайте във вашия фитнес клуб или фитнес зала

Персоналът на фитнес залата най-вероятно ще знае за специализираните магазини в района.

За да сте сигурни, когато получите препоръка за работещ магазин от някого, обадете се в магазина и попитайте дали те се занимават с фитинги за обувки и анализ на ходенето за бегачи.