Студената терапия за отслабване

Вземете фактите относно използването на студ, за да намалите мазнините или да увеличите метаболизма

Нови клинични проучвания предоставят на учените убедителна информация за мазнините. Много изследователи са развълнувани от използването на студено излагане, за да активират кафявата мазнина за загуба на тегло. И лекарите в цялата страна използват силата на студа, за да премахнат упоритите издутини от мазнини. Това е оставило dieters с много различни начини да се използва студена терапия, за да отслабнете. Но новите научни доказателства също имат негативен ефект. Не всяка студена терапия за отслабване ще ви даде резултатите, които искате. Научете колкото можете за всяко охлаждане, преди да инвестирате пари или да губите време.

Активиране на кафяви мазнини за отслабване

Култура RM / Хю Уитакър Култура / Гети изображения

Ако прочетете най-новите изследвания и новини за загуба на тегло, тогава сте прочели за кафяви мазнини. Някои изследвания предполагат, че ако използвате методи за охлаждане, за да активирате кафява мазнина, можете да отслабнете по-бързо. Но преди да направите плановете си да замразите задника си, разберете какво изследване разкрива за бежовата мазнина, белите мазнини и кафявата мазнина за загуба на тегло.

Как да замразите мазнините си, за да отслабнете

Алтрендо / Алтрендо / Гети изображения

Познайте какво се случва, когато замръзвате мазнините си? В някои случаи мастните клетки умират и издутината на мазнините изчезва. Но в други случаи нищо наистина не се случва. Ключът към успеха, когато се опитвате да замразите мазнините, е да изберете правилния метод.

| Повече ▼

Cool Shapes Contouring Шорти (преглед)

Сладки форми с контури

Някои диети използват Cool Shapes Contouring Shorts, за да премахнат излишните мазнини в корема, бедрата и на гърба. Затова реших да ги опитам. Това се случи, когато ги опитах и ​​какво научих за науката, свързана със замразяването на мазнините.

CoolSculpting: Загуба на мазнини без хирургия

Паскал Брозе / Оноки / Гети изображения

Много диети не могат да се отърват от упорити проблеми, дори и с добра диета и много упражнения. Така че много от тях се обръщат към CoolSculpting, одобрена от FDA медицинска процедура за намаляване на издутите мазнини и контури на тялото ви.

| Повече ▼