Zaggora Hot Pants (Преглед)

Обичам тестване на облекло за упражнения, особено когато технологията е уникална и дизайна е интересна. Така че, когато рекламите за Zaggora Hot Pants започнаха да се появяват в моята Facebook канал, изглеждаше добра идея да ги опитам. Отслабването горещи панталони идват в забавни цветове и прохладни дизайни и според компанията те могат да ми помогнат да изгаря повече калории.

Така че прегледах оригиналните Zaggora Hot Pants, за да видя дали забелязах резултата.

Какви са горещите пантажи на Zaggora?

Zaggora е марка облекло за упражнения, която твърди, че ви помага да изгаряте повече калории по време на тренировки или през целия ден. Според първоначалните твърдения на компанията, носенето на Zaggora Hotwear може да доведе до "статистически значимо" увеличаване на изгарянето на калории както по време на, така и след тренировка. Напоследък, обаче, твърденията за продуктите са намалени. През 2017 г. компанията промени формулировката на уебсайта, за да каже, че панталоните просто използват "топлината на вашето тяло по време на тренировка, за да ви помогнат да изгорите повече калории".

Панталоните и върховете са изработени от смес от ликра, полиестер и неопрен. Комбинацията от слоеве е нещо, което компанията нарича Thermofit Technology. Въпреки че първоначалният уебсайт предостави информация за проучвания, подкрепящи твърденията им за загуба на тегло, по-голямата част от тази информация оттогава е премахната.

Няколко медии разпитват науката зад твърденията на компанията.

Науката зад горещите пантали Zaggora

Zaggora Hotwear не е евтин. Hot Pants продават за $ 80 или повече в САЩ. Така че интелигентните потребители трябва да прегледат критично науката зад твърденията на Загоро, преди да инвестират парите си.

Когато продуктът стане достъпен за първи път, компанията цитира три много малки проучвания, които показват, че горещите панталони изгарят повече калории. В най-голямото от трите проучвания те твърдят, че панталоните могат да помогнат на потребителите да изгорят средно с 6% повече калории по време на тренировка. Това може да звучи впечатляващо ... докато не включите това число в перспектива.

По време на типична тренировъчна сесия една средноквалифицирана жена може да изгори 300 калории. Ако тя носи Zaggora HotPants за сесията и изгаря 6% повече калории, тя ще изгори допълнително 18 калории. Това е калоричният еквивалент на около пет M & M бонбони, малко парче дъвка или половината от Twizzler.

Ако се опитвате да отслабнете, трябва да сте още по-критични към тези номера. За да изгубите килограм мазнини с упражнения, трябва да изгорите 3500 калории. Загубата на тегло в разумна степен от 1-2 килограма на седмица ще изисква да изгорите допълнителни 3500-7000 калории на седмица или 500-1000 калории на ден. Допълнителните 18 калории, изгорени от Zaggora Hotwear, не биха могли да заличат тези числа по начин, който е забележим за вас.

Докато уебсайтът Zaggora премахна препратки към клинични изследвания или научни изследвания, подкрепящи употребата на панталоните за отслабване, те все още заявяват, че допълнителните разходи за енергия, произведени от панталоните, ще ви помогнат да увеличите изгарянето на калории.

Преглед на "Заггора Горещи панталони"

За да направя пълен преглед на Zaggora Hotwear, опитах се да нося горещите панталони и горния стил на резервоара в Zaggora. Облеклото е много дебело, не диша и кара тялото ви да се поти. Дизайнът и усещането за него ми напомняха за екипировка. Това не приличаше на изображенията, които видях онлайн. Но аз ги поставих с добри намерения да ги нося през целия ден и за моята вечерна тренировка.

След около четири часа в панталоните не можех да ги държа повече. Седенето в потни, лепкави панталони беше просто прекалено неудобно. Горната част обаче беше по-лесна за носене. Започнах тренировка, носеща екипировката, но трябваше да я скъсам, защото беше просто непоносимо.

Видя ли резултати? Не. Всъщност, аз се чудя за способността на упражнения да носят панталоните достатъчно дълго, за да получат някаква полза изобщо. И ако, както и аз, трябва да отрежете тренировката си кратко, защото сте прекалено неудобно да продължите, ще изгорите по-малко калории, не повече.

Ще Zaggora Hot Pants ви помогне да отслабвате?

Историята на Good Morning America за Zaggora Hotwear насърчи марката като удобен начин да изгорите допълнителни калории. Другите прегледи на Zaggora Hot Pants не са толкова допълващи се. Опитът ми с HotPants беше разочароващ.

Разбира се, всеки учител е уникален, така че е разумно да видите редица отзиви от Zaggora. Но ако харчах собствените си пари, щях да избера да я харчат за по -ефективни методи за отслабване .

И така, какви са вашите други възможности? С $ 80 долара бихте могли да инвестирате в една или две сесии с личен треньор, за да научите по-ефективни начини за изгаряне на повече калории с физически упражнения, бихте могли да си купите сърдечен ритъм, за да повишите ефективността на тренировките си или да назначите среща с регистриран диетолог, за да получите персонализиран план за хранене за отслабване.

Ако предпочитате да харчите парите си за тренировъчни облекла и харесвате усещането за поддържащи тъкани, опитайте да компресирате . Високотехнологичните, леки тренировъчни дрехи оформят и поддържат тялото ви по време на тренировка, за да ви помогнат да изглеждате по-добре по време на тренировката си.

> Оповестяване: Проверяващите проби са предоставени от производителя.