Yaktrax Pro Преглед за зимни разходки

Устройство за захващане на обувки за лед и сняг

Използвал съм Яктракс повече от 10 години в наши дни на случайни сняг и лед. Те се приплъзват над обикновените Ви обувки или ботуши, за да осигурят допълнително сцепление на защитени повърхности. Тракторни повърхности са направени от стоманени намотки около естествен каучук, а не от шпилки. Yaktrax Pro подобрява оригиналния дизайн, като има лента за велкро отгоре, за да предотврати загубата на приплъзване при ходене.

По-безопасно зимно разходка с Yaktrax

Без тренировъчно устройство за обувки може да се осигури абсолютна безопасност на хлъзгави повърхности. Но те са чудесно да имат около за допълнителна помощ, за да се предотврати фишове и падания.

Yaktrax Pro подобрява оригиналния Yaktrax Walker по няколко начина. Дизайнът е по-тежък, докато все още е лек и преносим. Добавянето на лента за велкро в горната част на обувката ви е добре дошла. Имах неприятното преживяване, че оригиналът на Yaktrax Walker не се изплъзва, когато ходех в дълбокия сняг. Лента ще помогне да ги държите на обувките или ботушите.

Проектът за сцепление на стоманени бобини има своите предимства. Без шпайкове е по-малко вероятно да повредят подовете и пътеките, когато влезете от снега; съпругът ми ми забранява дори да поставя други ледове в къщата, за да не страдам от подовете. Yaktrax Pro обаче носи предупреждение, че устройствата не са за вътрешна употреба или на гола настилка.

Допълнителна полза: Ако носите Yaktrak в опаковката или в чантата си, не е нужно да се притеснявате, че ще се почесате или ще повредите тъканта, както правите с шпайкове.

В крайна сметка не чувствам, че получавам еднакво сигурно сцепление с стоманените намотки, както и с шипове като верижните обувки ICEtrekkers Diamond Grip . Но те осигуряват допълнително сцепление, без да ги носят.

Усещането за ходене по време на носенето на Yaktrax е по-естествено от остриетата.

Поставянето на Yaktrax Pro

Yaktrax Pro идва в малки, средни, големи и изключително големи. Малкият размер отговаря на размери на обувките до 8.5 за американските мъже, 10 за жените в САЩ, 42 за мъжете в евро и 42.5 за жените в евро. Аз се съмнявах, че те наистина ще се поберат моя размер 9,5 широки дамски обувки, но те го направиха, само с една малка борба.

Мисля, че бих предпочел да поръчам размер, който след това може да се побере и моите обувки и ботуши. Ако ги използвате на обувки с агресивен табан, най-добре е да ги размерите. Но не прекалено много, тъй като тясното прилягане помага да ги държите на обувките си в лед и сняг.

Обичам да запазя чифт Yaktrax или подобни устройства за обувките за обувки в колата, дома и офиса. Ние само получаваме сняг или лед няколко дни в годината в шията си на гората, но никога не знаеш кога ще удари. Аз бях изгонен, за да направя чудесна разходка и по пътя към дома, когато времето се превърна в лед и сняг. Аз отидох да работя с прогноза за времето на суха и предимно мъглявина, само за да има снегопочистване стачка. Поради тази причина ми харесва да съм подготвен с устройства за обувките за обувки и въртящите се стълбове, независимо къде мога да бъда.

Разходки в сняг или лед

Къде да закупите Yaktrax Pro

Можете да намерите Yaktrax Pro на външни търговци на дребно или онлайн, включително уебсайта на Yaktrax.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.