Върнете се на сесията с тези тренировки за тренировка по силата на падане

След като пак падне, училищата навсякъде се завръщат на сесията. Върнете се в класната стая, обратно към домашната работа и обратно към натоварените графици, които наводняват нашите календари. Падането е сезон на обновяване, настройка на целта и идеалното време да се върнем обратно към вас и вашето тренировъчно обучение .

Защо силата е от значение

Герои изображения / Гети изображения

Сърдечно-съдовите упражнения обикновено са по-лесни, особено през лятото. Много от нас прекарват лятото в по-голяма разходка, бягайки около децата, плувайки или косене на тревата и градинарството. Движението вероятно не беше проблем за вас това лято. Програмата за солидна тренировка обаче изисква умишлено планиране и планирано изпълнение. Трябва да знаете какво ще направите и какво оборудване ще имате нужда. Но защо се притеснявате, ако изгаряте калории по друг начин?

Предимствата на силовото обучение и изграждането на мускулите в тялото ви не могат да бъдат подценявани. Хората с повече мускули изгарят повече калории, имат по-добра костна плътност и са по-малко склонни към нараняване. Факт е, че един килограм мазнини заема много повече от килограм мускул във вашето тяло. Това се равнява на по-малки дънки и повече монтирани върхове. Въпреки това, дори ако вече сте на идеалния си размер, помислете за следното: След навършване на 35-годишна възраст, тялото ви започва да губи мускулна маса, ако не работите умишлено, за да го запазите.

Това звучи доста ясно.

Така че нека да стигнем до него. Нека да се ангажираме с истински тренировки за сила тази есен. Ето няколко стъпки, за да започнете. По-долу има две долни тела, две горни тяло и две основни движения, за да започнете. Смесете и приравнете по какъвто начин искате. Просто направете си цел да силата тренирайте три пъти седмично за поне 20 минути всеки път. За тази тренировка се нуждаете от набор от гири, които работят за вас. Начинаещите може би искат да помислят за 8-10 паунда, докато други може би ще се справят само с малко повече.

Модифицирано придвижване

Крис Фрейтаг

Горната част на тялото

Основният елемент на всякаква тренировъчна тренировка е доброто натискане . Укрепва горната част на тялото ви повече от всяко друго упражнение, но също така насочва ядрото като луд. Просто отидете бавно и бъдете придирчиви за вашата форма. Това описание започва от вашите колене, но когато спечелите сила, започнете да включвате няколко пълни пръсти с всяка сесия, докато всички от тях не са на колене! Вижте дали можете да изпълнявате 10-12 лицеви стъпки.

Рамото над главата

Крис Фрейтаг

Горната част на тялото

Силните рамене изглеждат страхотно, но по-важното е, че пресата над главите на рамото играе много функционална роля. Помислете колко често се изисква да вдигате тежки неща! Този ход също ще ви помогне да избегнете наранявания при ротационния маншет. Отново, наблюдавайте формата си и задържайте корема си, за да се приведе в правилната посока. В зависимост от теглото, което избирате, се стреми към 12-15 преса.

Основно кресло

Крис Фрейтаг

Долната част на тялото

Основен, но мощен, добър основен клякам не само укрепва краката и глутетата, но и помага да ви държим млади. Как? Като разтягате бедрата си и ви дава добър диапазон на движение. Старите хора се разбъркват, защото са тесни и негласни. Дръж си гърдите и очите напред, но дълбоко. Можете да държите гири, за да направите това по-трудно. Опитайте се да изпълните 12-15 дълбоки кляками.

Обратно напускане

Крис Фрейтаг

Долната част на тялото

Обратният изстрел ви дава цялата сила на преместване напред или стационарно, но е по-нежно на коленете и гърба. Прочетете внимателно описанието и обръщайте внимание на мястото, където коленете ви се огъват на място до бедрата и краката. Можете да държите гири, за да направите това по-трудно. Алтернативно на дясно и ляво за общо около 8 на крак-16 общо.

Плоча на предмишницата

Крис Фрейтаг

сърцевина

Плочите винаги са първият избор, когато става дума за получаване на нещо в сърцевината. Те работят на всеки мускул в корема и ви помагат да укрепите ниското си гърбо. Избягвайте да се удряте в долната част на гърба си и да стиснете глутените и краката си, докато държите. Опитайте в продължение на 30 секунди и си проправи път до една минута!

Руски Twist

Крис Фрейтаг

сърцевина

Когато става въпрос за работа на талията - вашите обвивки - руският Twist прави този трик. Той също така е насочен към ректуса и напречния корем. Дръжте краката си на земята, за да започнете и да ги повдигнете, когато станете по-силни. Опитайте за 16-20 обрати.