10 Топ снимки за зимни разходки

Повече от десетилетие носех шапка Sub4 за повечето от моите разходки, освен през лятото. Беше еластично и не можеше да ме издуха от главата ми. Имаше законопроект, който да засенчва очите ми от слънце и дъжд. Имаше тънки покривала за ушите, за да запазят топлите ми чувствителни към температурата лостове. Имаше козина на косата ми. Тя дишаше достатъчно добре, за да се носи при топло време до 65F и беше достатъчно топло до 30F. Уви, това беше преустановено, когато собственикът на Sub4 реши да се пенсионира. Какво би могло да замести такава идеална шапка ?

1 - Шапка за чорапогащник

Червената шапка. Антъни Розенберг / Е + / Гети изображения

Какво не е наред с обикновен стар чайник или часовник, питате? Ще им дам да работят добре за нощни разходки, когато нямате нужда от законопроект, който да засенчва лицето ви от слънцето, въпреки че също ми харесва да имам законопроект, който да пази лицето ми от дъжда. Ако носите очила, може да го разберете добре. През моята младост аз плетех много шапки. Това е плетене 101. Можете да намерите или да направите блузи в която и да е тъкан, която предпочитате, включително вълна и полярно руно.

2 - Обикновена опашка

Потник опашка шапка от GoneForaRun. С любезното съдействие на Amazon.com

Най-големият ми проблем с бобовите растения е, че повечето от тях нямат дупка на опашка, така че това е проблем за многото години, когато имах опашка. Благодарение на онлайн пазаруването е по-лесно да намерите чанта, която има конус, в различни дизайни, като тези на Peekaboos-hats.com.

3 - Капачка за руно

Вятъроустойчива шапка за уши с фланелка с визьор. С любезното съдействие на Amazon.com

Тапицерия като тази е направена за зимно бягане и ходене . Микрофлопните ушни лъчи и закачалката ще ви помагат да запазите ушите и врата си топло. Той е устойчив на вятър, така че студените зимни взривове няма да ви засегнат. Харесва ми да имам законопроект, който да засенява лицето ми от слънце, вятър, дъжд, сняг, ти го казваш. Това е чудесна функция - дупката в задната част на гърба е достатъчно широка, че можете да носите шапката назад и да видите през дупката. Сега имаш баракала, когато имаш нужда от нея!

4 - Козирка на визьора

Binmer Visor Beanie. С любезното съдействие на Amazon.com

Чорапогащникът ще държи главата ти и ушите ви топли, докато засенчвате очите си от слънце, дъжд и сняг. Аз също обичам да имам сметката, когато използвам качулката на моето дъждовно яке, я държи на място. Много производители ги пускат на пазара в голямо разнообразие от цветове и тъкани. Ако имате дълга коса, потърсете една, която има дупка на опашка.

5 - Buff

Buff - Отразяващо. С любезното съдействие на Амазонка

Аз нося блъф с мен през всички сезони. Мога да го използвам като ухо затопляне над такса. Или мога да го нося като клечка за врата, биберон, балаклава, бандана, ти я наречеш. Основният Buff се предлага в лек микрофибър и е лесен за носене в пакет, в случай че имате нужда от него. Те също така имат модели с отразяваща лента за нощна безопасност и модели, направени от полярен руни или вълна за допълнителна топлина. Като някой ме е спасил от студени уши или от изгаряния с изгаряния много често.

6 - Шапка от костенурка

Шапка от костенурка. С любезното съдействие на Pricegrabber

Шапките за костенурки от костенурки са с прекрасен вълнен плетен външен дизайн и са облицовани с уютна коприва козина от микрофили. Това предпазва сърбежа от главата ви, ако сте чувствителни към вълната, но като естествените й изолационни качества. Те идват в различни цветове. Връзките ще го пазят от разпенващ главата ти в зимна вейка.

7 - Траперна шапка

Външна изследователска шапка на балтийския трапер. С любезното съдействие на Amazon.com

Пълно настроение. Това е шапката, която ще накара съпруга ми да се отрече да ходи с мен. Но аз се обзалагам, че държи вашите уши топло! Какво може да е по-уютно от вълнообразната фланела, облицована с руно или дори изкуствена кожа? Можете да натискате клапите под брадичката си или да ги натискате върху шапката, когато нямате нужда от тях. Вие ще получите това wascal wabbit!

8 - Шапка за брада с къса шапка

Брада Beanie. С любезното съдействие на Pricegrabber

Искате да поддържате брадичката си топла, както и ушите си? Ако нямате нищо против модното изявление, това ще работи. Като гали, които са имали лазерно отстраняване на косата, за да се уверя, че нямам мустаци и мустаци, не отивам в тази посока за шапка. Но погледнете различни модели, можете да разтърсите поглед от Дядо на династията на патиците или варварин.

9 - Шапката за блестяща топка на брега

Шотландска опашка с топка за опашка. С любезното съдействие на Pricegrabber

Като да видя един невероятен човек на претъпкан дансинг, аз го забелязах и си помислих "може да е едно!" Тази непромокаема, влагоустойчива шапка от микрофлора има ухо покриващо капаче, което можете да носите нагоре или надолу. На гърба му има дупка от косъм и хубава сметка отпред. Купих малката / средната, но тя е малко стегната и се продават на голям размер. Уви, ушите не се побират толкова близо, колкото ми харесва, така че не е перфектно. И съпругът ми незабавно изръмжа: - Ще хванете онзи уискит! Може би, ако не бях поръчал в червено ...

| Повече ▼

10 - Изключителната студена шапка Sub4 Extreme Cold

Sub4 Екстремна студена шапка. Уенди Бъмгарднер ©

Това е стандартът, с който оценявам всички зимни шапки. Появявам се в него по разходките ми из целия свят. Истанбул, пътеката на Айгер, Национален парк Denali, Национален парк Canyonlands, Назарет, Мюнхен. Слагам един в сейф срещу деня, в който загубим и двамата, които притежавам. За съжаление не споделяйте!

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.