Хранителни Nibbles за Binge гледане на телевизия

Някои хора казват, че не трябва да ядете никакви закуски, докато гледате телевизия. Но не мисля, че закуска, докато гледате тръбата, е лошо нещо, просто не се превръщайте в безсмислено мърморене зомби. Всъщност, мисля, че здравословно закуска е добър начин да получите още няколко хранителни вещества в деня си, стига да изберете правилните неща за ядене.

Най-добрите закуски за гледане на телевизия са с ниско съдържание на калории , натоварени с витамини и минерали, а за предпочитане не са прекалено разхвърляни, защото не искате да разрушите дивана или да седнете на купчина картофени чипове.

Ето някои от любимите ми идеи:

Супер здравословни сурови зеленчуци и Dip

Една чиния, пълна със свежи зеленчуци, прави такава здравословна закуска, защото получавате хубава удовлетворяваща храна и тонове хранене. Суровите зеленчуци са перфектни за тях, но ако ви харесва малко повече вкус, добавете малко вегетарианско потапяне, хумус или салатен дресинг.

Сладките от моркови, целинските стъбла, броколите, бебешки домати и парченца карфиол са добър избор за свежа тавичка за зеленчуци. Или се осмелявайте да бъдете различни и опитайте сурови зелени бобове и аспержи с любимите си Lite chip chip.

Стил на кино театър "Попкорн"

Попкорн всъщност е здравословна закуска, защото е с високо съдържание на фибри и не е с високо съдържание на калории, ако не добавяте тонове масло или масло. Ако ядете много пуканки, струва си да инвестирате във въздушен попър. Ако ви харесва малко сол, използвайте малко масло или маслинено масло - толкова просто, че солта ви се придържа към ядките.

Друга възможност е да купите пуканки с ниско съдържание на мазнини в микровълнова фурна или да си спестите малко пари и да направите своя собствена микрофурна пуканки с хартиена торбичка. Това е лесно:

Хранителни ядки и семена

Ядките и семената са добри за сърцето ви, защото съдържат мононенаситени мазнини. Те също са вкусни и може би малко пристрастени. Ядките и семките са с високо съдържание на калории, така че ако трябва да наблюдавате теглото си, ще трябва да гледате и размера на порцията. Изсипете малка порция в чиния - не вземайте цялата кутия на ядки в хола.

Ядките и семките вкусват най-добре с нещо сладко, така че хвърляйте шепа бадеми, орехи, слънчоглед, тиквени семки и пекани (или всичко, което имате на ръка) и ги разбъркайте с друга шепа, стафиди, кайсии или сушени кайсии. Прави около две порции.

Пресни плодове като сладки храни

Плодовете са добри за вас, защото имат витамини, минерали и фибри. Ако имате нужда от вашата сладост определят, вземете ябълка, круша, праскова, портокал, банан или нектарина.

Повечето плодове не се нуждаят от нищо друго, защото са вкусни, но ако искате нещо по-скоро като десерт, добавете малко сироп:

Изберете по-добри чипове и бисквити

Ако обичате чипс чипс (и кой не?), Изберат печени чипове, а не мазни пържени чипове. Сервирайте по-здравите си чипове с пресни салса или домашно приготвени гуакамоли.

Предпочитате крекери? Топ бисквити пълнозърнести с парчета сирене или фъстъчено масло, за да получите тази перфектна комбинация от фибри от цялото зърно и малко протеини.

Източник:

Секторите на земеделието, здравеопазването и човешките ресурси на Съединените щати. "Диетични насоки за американците 2015-2020". http://health.gov/dietaryguidelines/2015/guidelines/.