9-те най-добри фитнес уреди за физически упражнения за закупуване през 2018 година

Изграждането на основната фитнес може да се извърши с разнообразие от основни физически упражнения , но ако имате нужда от малко мотивация или само от няколко нови идеи, тези възможности за упражнения могат да ви помогнат да изградите огромна здравина.

Претеглената медицинска топка може да осигури безкрайно разнообразие от тренировки за якост на ядрото, като наклоненото наклонено усукване . Лечебните топки се предлагат в различни размери, тежести и текстури и могат да се използват самостоятелно или с партньор, за да работят пълноценно върху сърцевината и горната част на тялото ви. За да избегнете сериозни наранявания при използване на лекарска топка, добре е да получите инструкции от книга, видео или личен треньор, преди да започнете да хвърляте тези чудовища наоколо.

Kettlebell тренировки се върна с много добри резултати. Kettlebells са боулинг с големи топчета от чугун с кръгла дръжка отгоре, която се предлага в различни тегла и размери. За да използвате kettlebell правилно изискват от спортиста първо да включи сърцето си. Повдигането и преместването на котлетата принуждават цялото тяло да работи в унисон, което подобрява както силата, така и стабилността. Kettlebell тренировки ангажират множество мускулни групи наведнъж. По този начин те са една чудесна възможност за получаване на цяло тяло тренировка за кратко време. Като лекарска топка е лесно да се нараните, като използвате тези тежести с лоша форма, така че най-добре е да получите качествена инструкция, преди да започнете тренировка с kettlebell.

Катедрата на капитанския стол (вертикално нарастване на крака) е, според изследването , една от най-добрите коремни упражнения за ректуса на корема. За съжаление, за да направите това упражнение ab правилно, обикновено се нуждаете от парче оборудване за фитнес, наречено вертикална машина за повдигане на крака. Това доста голямо измислица не е нещо, което повечето хора купуват за домашния си фитнес , но ако можете да си позволите едно и да имате място, това е чудесен начин да получите абсолютна ab тренировка.

Брадичката нагоре е една от най-пренебрегваните части от упражняващото оборудване за изграждане на голяма сила на кор. Правенето на просто издърпващо упражнение изгражда горната част на тялото, гърба и здравината на сърцето. Брадистовите барове могат да бъдат сложни, свободно стоящи части от упражняващото оборудване или прости, барабани, които се купуват онлайн или в магазин за спортни стоки.

Ако имате у дома стандартна топка за упражнения, имате мини фитнес зала. Броят на упражненията (особено коремните упражнения), които можете да правите с топката за баланс, е практически неограничен. Вземете стартов видеоклип, за да получите основите и да отидете оттам.

Използването на Bosu Balance Trainer осигурява цялостно тренировъчно тяло за сила, гъвкавост и най-вече баланс. Можете да изпълнявате няколко страхотни процедури за укрепване на сърцевината, които изискват координация и обучение за собственост. Хубаво, просто допълнение към всяка тренировка за тренировка.

Упражненията на велосипедната криза, упражненията на дъските и вертикалната криза на краката са все още едни от най-добрите, най-ефективните и ефикасни начини за укрепване и тонизиране на корема. Получаването на висококачествена рогозка за упражнения ще направи тези упражнения по-привлекателни по време на тези реклами. Защо да лежите върху твърдо дърво или килим?

А гребло машина е чудесен начин да се упражнява издръжливост, докато се фокусира върху якостта на ядрото. Това упражнение на цялото тяло е сигурен начин за изграждане на сила.

Тази книга е чудесен справочник за всеки спортист или упражняващ, който иска да развие силна midsection и да се възползва максимално от ab тренировки. Книгата показва огромни 165 упражнения и предлага съвети за обучение. Тонове илюстрации и ясно обяснение как да се изпълнява всяко движение.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .