Аткинс Диета Предимства и недостатъци

Оценявайте отрицателните и позитивните диета на Аткинс преди да започнете

Диетата на Аткинс е преминала през много промени през годините. Строгият план за хранене има много уникални фактори, които трябва да имате предвид преди да се опитате да го следвате. Аткинс предлага няколко предимства, които могат да го направят перфектната диета за някои. Но недостатъците могат да го изключат за другите. Ако смятате да използвате тази диета, за да отслабнете завинаги, бъдете сигурни, че оценявате всички предимства и недостатъци на Аткинс, преди да започнете диетата.

Аткинс Диета Професионалисти

Диетата на Аткинс работи за хора, които предпочитат структуриран хранителен план. Това са някои причини, които Аткинс може да работи за вас:

Аткинс Диета Консулт

Докато някои диети се радват на предимствата на диетата, други се борят да се придържат към строгия хранителен план на Аткинс. Тези против могат да работят срещу вас, ако започнете диетата на Аткинс.

Слово от

Аткинс диетата работи за много dieters. Но не за всички. Тези Atkins диета плюсове и минуси трябва да ви помогне да решите дали планът е точно за вас. Сравнете го с други популярни диетични планове, като Джени Крейг, Weight Watchers, South Beach Diet и Nutrisystem, за да видите как различните планове могат да работят в живота ви. Но не забравяйте, че не трябва да плащате за план за отслабване. Можете да намалите размера на порцията или да преброите калориите сами, за да отслабнете. Ако не сте сигурни за най-добрия план за Вас, консултирайте се с регистриран диетолог или с вашия доставчик на здравни услуги за съвет.