Безплатна бонбон за валентин (актуализиран за 2018 г.)

От сърдечни разговори до целувките на Хърши, ето какво е безопасно

Чудите се кои бонбони сред тези червени и розови обвивки не съдържат глутен? Ето списъка с бонбони на Свети Валентин от февруари 2018 г.

Освен ако не съм отбелязал друго, този списък се отнася само за производството в САЩ (и следователно, списъци без глутен), които се различават в различните страни. В допълнение (освен ако не съм отбелязал друго), всички тези бонбони са без глутен до по-малко от 20 части на милион, настоящият приет стандарт в САЩ

Ако търсите някакъв вид бонбони, които не са в този списък, разгледайте подробния си основен списък с бонбони без бонбони , който включва най-разпространените бонбони. В противен случай се наслаждавайте и щастлив ден на Свети Валентин!

Сладки бонбони на Свети Валентин (плюс някои бонбони, които не са безопасни!)

Слово от

Денят на Свети Валентин предлага много и много специални бонбони и за съжаление, голяма част от него не е безопасна за хора, които трябва да следват безглутенова диета. Следните бонбони, предлагани специално за деня на Свети Валентин, не са без глутен и хората с чувствителност към целиакия или чувствителността към глутен не трябва да се избягват:

Не забравяйте, че можете да се обърнете към моята обща статия за глутен без бонбони (връзката е по-горе), ако откриете бонбони за Валентин, които не са в този списък.

> Източник:

> Фондация "Celiac Disease". Какво трябва да ям? Информационен лист.