Ръководство за поддръжката на Аткинс Диета

Какво да очаквате във фазата на поддържане на диетата на Аткинс

Диетата на Аткинс е четирифазна програма, която е лесна за проследяване, но влизането в режим на поддръжка може да бъде обезсърчително. След като достигнете целта си, въведете фаза 4 с пълно разбиране как тялото ви отговори на въглехидратите в първите три фази на диетата. Условието на Аткинс е, че въоръжено с това знание, можете да поддържате загубата на тегло постоянно след това.

На този четвърти и последен етап от диетата на Аткинс, тъй като поддържането на теглото е целта, ограниченията за хранене са ниски, но вниманието и вниманието към детайлите, за да останете на писта, е по-високо, отколкото когато сте започнали. Границите, поставени по време на фазата на индуциране, ви предпазват от прекалено много да се отдадете на нещо, което би застрашило загубата на тегло, но в поддръжката, което е заменено с самодисциплина и самоконтрол. Ето как да разтърсим поддръжката за цял живот.

Необходимостта от мотивация за поддръжката на Аткинс Диета: Фаза 4

Както беше споменато по-горе, когато сте на етап, в който няма да губите тегло и сте ограничили ограниченията, от които сте започнали, най-голямата ви пречка е вас. Не старият ти, нито новият ти, само ти, който се събуждаш всеки ден. Ще трябва да се справите с ежедневната си борба за намиране на смисъл и мотивация във фазата на поддръжката. Когато сте започнали на това пътуване загуба на тегло, сте имали много стимули наоколо, за да ви мотивира да отслабнете.

Независимо дали става въпрос за огледалото, мащаба, приятелите, семейството или лекарите, или дори как се чувствахте за себе си, вие редовно сте напомняли, че трябва да промените.

Сега, след като сте загубили теглото, платили сте таксите и сте упражнявали голяма самодисциплина, за да постигнете целта си, може да се почувствате зрели за награда. За да останете мотивирани, ще трябва да намерите причина да се придържате към Диетата на Аткинс.

Това може да е месечно фитнес предизвикателство, като се приближавате към някой, който току-що започва диетата или към много неща, които ще ви държат на път, но открийте нещо, слабост в себе си, за да ви напомня, че има още какво да се постигне. Без мотивация да оставите курса и да осъществите нови висоти, може да се провалите по време на тази фаза на поддръжка. Това наистина е най-трудното нещо да се работи за нещо и да няма много визуални резултати, но трябва да издържите, за да запазите инвестицията, че вашата загуба на тегло е за вашето здраве.

Какво ще ядете във фаза четвърта от диетата на Аткинс

Сега, когато знаете, че трябва да сте мотивирани, нека да поговорим за вечеря. По принцип това е продължение на края на предварителната поддръжка, където се намира нивото на въглехидратите "баланс" - най-въглехидратът, който може безопасно да се консумира без да се натоварва. Аткинс представя тази пирамида като постоянен хранителен водач.

Дължина на фаза четвърта в диетата на Аткинс

От вас се очаква да останете в режим на поддръжка, докато поддържате теглото си. Така че продължителността на фазата се очаква да е завинаги, но ако възвърнете теглото, може да се наложи да се върнете към по-ранните фази на програмата, за да се върнете към правилното тегло за поддръжка. Така или иначе, не се бийте и останете верни на себе си.

Вижте нашата информация за предварителна поддръжка тук, ако трябва да се върнете. Ако продължавате да парите напред, оставете курса.