Майлс до километър реализации

Някои състезания се измерват в километри (например 5K или 10K ), затова е полезно да знаете как мили се превръщат в километри. Един километър е 0,62 мили. Една миля е 1,6 километра. Това може да ви е удобно, но е по-трудно да направите математика в главата си, когато бягате. Вижте как мили и километри се равняват за общи разстояния.

Обичайни разстояния за бягане в километри и километри

Това са разстояния, които често ще видите, изброени за пътни състезания. Те включват общи разстояния, наблюдавани в САЩ за раси, както и разстояния, признати от IAAF. Километър може да бъде изписан на километри в международни състезания.

Майлс до километър реализации

Ето еквивалентите на километър за маркерите на вашите писти.

Програми за обучение по раси

Независимо от това кое разстояние сте избрали, ще искате да тренирате за това разстояние, така че ще можете да постигнете най-доброто в деня на състезанието. Времето, необходимо за обучение, ще зависи от разстоянието на състезанието. След като сте стигнали до финалната линия като начинаещ, вероятно ще искате да подобрите времето си за приключване, работейки по скорост и издръжливост.

Словото от

Running е международна спортна и фитнес дейност, така че ще видите метрични единици, които се използват. Разстоянието е същото, без значение коя система за измерване се използва. Ще искате да използвате методи, за да знаете доколко сте в движение , независимо дали сте за тренировка или да проследявате развитието на расата си.