Спечелете наградата "Активен начин на живот на президента"

Програмите за президентски предизвикателства се променят през годините

Предизвикателството на президента е програма, която насърчава всички американци да станат активна част от ежедневието им. В продължение на много години можете да печелите награди за физически фитнес дейности , включително лепенки, медали и сертификати. Програмата е създадена от Съвета на президента по физическа фитнес и спорт, с мисия да популяризира ползите от фитнес навсякъде.

Награда за активен живот на президента PALA +

Програмата PALA + ви насърчава да постигнете целите за фитнес и хранене, заложени в насоките за хранене на 2015-2020 г. за американците. От 2018 г. програмата е осемседмична програма и ще трябва да използвате своите журнали на хартия, за да проследите напредъка си. Докато регистрацията е хоствана на сайта на FDA Supertracker, този сайт се преустановява към 30 юни 2018 г.

Целта на физическата активност на програмата е:

През първите пет седмици регистрирате физическата си активност и храната, която ядете. Опитвате се да достигнете колкото се може повече от целите на здравословните навици, колкото можете. До шестата седмица трябва да постигнете целта за физическа активност. Имате седми и осми седмици, за да постигнете целта, ако не можете да я постигнете през шестата седмица.

Целите за здравословно хранене са:

Съществуват и три цели, свързани с диетата:

За да спечелите наградата, трябва да постигнете най-малко шест от тези девет цели и най-малко един от тях трябва да бъде диета цел граница.

След като постигнете целта си и спечелите наградата, можете да отпечатате сертификата за наградата: PALA + Certificate - PDF . Ако предпочитате, можете да закупите пълноцветен сертификат за награда онлайн от онлайн магазина PALA + на Националната фитнес фондация. Можете също така да закупите тениска или кръпка.

Президентски Шампионска Програма прекрати 2018 година

Програмата за шампион на президента ще бъде прекратена на 30 юни 2018 г. Тя бе преместена в сайта на SuperTracker, управляван от Министерството на земеделието на САЩ

Придобиването на бронзова награда отнема 40 000 точки, среброто изисква 90 000 точки, златото изисква 160 000 точки, а платинумът изисква 1 000 000 точки. Можете да изберете ходене и крачкомер като две от дейностите и да проследите времето или стъпките. Ходенето на 30 минути или 5000 стъпки е равно на около 110 точки. Можете да изберете от над 100 различни дейности.

Наградите ще бъдат на разположение, докато запасите продължават от Президентския шампионат на Шампионите до 31 юли 2018 г. Посетете Националната фондация за фитнес, спорт и хранене и купете кръпка, медал, риза, чаша или друг елемент от техния онлайн магазин.

Президентски младежки фитнес награди

Президентската награда за младежка фитнес се премества на свой сайт през 2016 г. Физическите преподаватели оценяват учениците в техните класове с категориите FitnessGram.

Те разпореждат да получат признание за студентите, които отговарят на изискванията за наградата. Софтуерът FitnessGram е на разположение, за да ви помогне да оцените оценките.