10-те най-добри преносими фитнес оборудване за спортисти, които пътуват да купят през 2018 г.

Преносими идеи за фитнес оборудване за пътуващите

Това може да е достатъчно предизвикателство, за да включите тренировка и фитнес в ежедневието си, но ако сте в движение много, пътувате за работа или за забавление, пребиваването в най-добро състояние може да бъде едно от най-отдалечените неща от ума ви. Просто е по-лесно да прескочите упражненията, когато пътувате .

Първият голям тренировка по време на пътуване или на почивка не трябва да бъде бреме. Плюс това, ползите от поддържането на упражнения дори по време на пътуване са много. На първо място, ако имате редовна фитнес програма, когато не пътувате, навлизането в някое упражнение докато сте на разстояние ви помага да сте в крак и в добрия фитнес навик. Също така, упражнението ще ви държи остри и спокойни, докато пътувате, правейки вашите пътувания по-малко стресиращо и по-приятно, независимо дали това е за бизнес или за удоволствие.

Ето няколко преносими опции за фитнес оборудване, за да останете във форма на път, в хотели и в малки пространства.

Скачането на въже може да звучи като игра на детска площадка, но е с висока интензивност на сърдечно-съдовата тренировка, която изисква баланс, сила и гъвкавост. Опаковайте един в куфара си и никога няма да пропуснете още една тренировка, поради вашия график за пътуване.

TRX Suspension Trainer е чудесен начин да получите пълно тяло и основна тренировка почти навсякъде. Въпреки, че това е малко по-ценово, това едно парче оборудване ви дава стотици упражнения, които използват собственото си телесно тегло за съпротива.

Педометрите и фитнес инструментите като Fitbit са чудесни за проследяване на вашата дейност и осигуряват мотивационно средство за увеличаване на стъпките, които предприемате всеки ден у дома или по пътя. Носете един, когато пътувате, и вижте дали това не ви помага да ходите по-често.

Лесно за опаковане и използване, съпротива лента или две може да осигури добра горната и долната тренировка на тялото в най-малкото пространство.

Популярната тренировъчна програма, която можете да правите почти навсякъде, P90X има репутацията да ви даде тренировка убиец, използвайки главно телесното си тегло и малко пространство за пода. Лесно можете да направите в хотелската си стая или вкъщи далеч от дома.

Ако имате надуваема топка за упражнения , разполагате с мини-фитнес зала. Броят на упражненията - особено на работа, които можете да правите с топката, е практически неограничен. Вземете стартов видеоклип, за да научите основите и да отидете оттам.

Perfect Pushup е наистина хубав начин да направите бутане нагоре без никакво напрежение върху китките. Сега идва в размер на пътуване. Ротационните дръжки се вмъкват в неплъзгаща се основа за лесно натоварване на пътя.

Опаковайте чифт обувки за бягане и можете да сте сигурни, че ще получите добра, проста, качествена тренировка където и да пътувате. Подстрижете обувките си и излезте на разходка, бягайте, стълбище се изкачвайте или посетете фитнес залата в хотела и го изпотийте.

Мини-лентите се предлагат в различни цветове с няколко различни съпротивления. Добре известна марка, използвана от почти всички клиники за физиотерапия.

Какво е тренировка без подходящата музика? Планирайте напред и създайте страхотен плейлист за тренировки и ще откриете мотивацията да се движите независимо къде пътувате.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .