Най-добрите функции на Apple Watch за ходене

Apple Watch има много функции, които могат да подобрят вашето ходене живот. Дори ако сте доволни от използването на вашия Fitbit като часовник с педометър или от приложенията на вашия iPhone, Apple Watch има предимства. Научете за начините, по които Apple Watch може да ви помогне да сте сигурни, че сте на път да постигнете целите си за изгаряне на калории, да постигнете препоръчителни умерени минути до упражнения, премахване на дълги периоди на седене и проследяване на стъпките си на ден.

1 - Характеристики на Apple Watch за Walkers

Екран на Apple Watch. Уенди Бъмгарднер ©

Носейки Apple Watch в типичен ден за разходки, ще видите много от предимствата. За един от тях можете да запазите своя iPhone безопасно защитени в джоба или пакета, докато вървите, докато все още използвате приложения и оставате свързани с приятели и социални медии. Ето и функциите, които правят Apple Watch чудесен партньор в ходенето.

2 - Приложение на Apple Watch Activity

Apple Watch - приложение за активност Apple Watch - приложение за активност

Приложението "Действие" на Apple Watch автоматично ви подтиква да постигнете три ключови фитнес цели - да се движите, да упражнявате и да намалявате дълги периоди на седене. Той също така проследява вашите общи дневни стъпки и разстояние.

Можете да видите напредъка си в иконата на малкия целев пръстен на няколко от часовниците. Вижте още подробности за приложението за гледане и приложението iPhone, включително графики и значки за постижения.

Това може да бъде много мотивиращо. Според проучване повечето потребители на Apple Watch съобщават, че увеличават активността си поради това приложение.

3 - Apple Watch тренировка приложение

Apple Watch тренировка App. Уенди Бъмгарднер ©

Приложението Apple Watch Workout може да проследява разнообразие от тренировки, включително външни разходки и вътрешни разходки. Той използва сензора за LED сърдечен ритъм на гърба на часовника, за да прецени интензивността на упражнението и изгорените калории.

Можете да зададете цел за калории, цел на времето или дистанция за ходене и тренировки или просто да проследявате тренировка с отворен край. По време на тренировката можете да видите изминалото време, разстоянието, темпото, сърдечната честота, активните калории, изгорени и времето на деня. Можете да спрете тренировката.

Тя ви дава кран на всяка миля. Приложението Workout ще работи във фонов режим, ако искате да превключите към друга функция за гледане. Докосването на миля и когато целта ви е пълна е хубава функция.

Прегледайте обобщението на тренировката в приложението за iPhone, за да видите активните и почивни калории, времето, разстоянието, средната скорост и средния пулс за тренировка.

Това е опростено приложение за тренировка. Ако искате повече подробности, вместо това можете да използвате приложението Nike Running или MapMyRun.

4 - Apple Watch Music Control - Подкаст и аудиокниги

Apple Гледайте музика - Подкаст контрол. Уенди Бъмгарднер ©

Управлението на музиката може да се намери на много носещи се фитнес тракери, но Apple Watch може да контролира аудио книги и подкасти. При преминаване на трафик или надупчици на листа поразявам подкаста, който слушам, можете да направите резервно копие за няколко секунди и да прегледате какво сте пропуснали. Можете да направите това с кран на Apple Watch. Можете лесно да регулирате силата на звука.

Тази функция ви позволява да запазите телефона си в джоба или пакета си, вместо да го джогирате докато ходите.

5 - Съобщения и съобщения от Apple Watch

Apple Гледайте съобщения. Уенди Бъмгарднер ©

Попитайте собственика на Apple Watch какво им харесва най-много и отговорът вероятно ще бъде "Известия". Можете да зададете видовете известия, които получавате на Apple Watch, така че да не получавате сигнали от всяко приложение на вашия телефон.

Можете да правите и отговаряте на текстови съобщения, като използвате гласова диктовка, подготвени отговори или емоции. Това е изключително удобно.

6 - Apple наблюдава контакти и телефонни разговори

Apple Watch контакти. Уенди Бъмгарднер ©

Можете да приемате и да осъществявате телефонни разговори и да слушате гласова поща на вашия Apple Watch. Можете да инициирате обаждания и съобщения на хора от вашия списък с контакти.

Можете да направите това, без да извадите телефона си от опаковката си. У дома си, не е нужно да носите телефона си около къщата с вас. Докато други тренажори за фитнес може да ви известяват за обаждания и текстове, това ви позволява да осъществявате и отговаряте на повиквания.

7 - Apple Watch карта и указания

Карта на Apple за наблюдение. Уенди Бъмгарднер ©

Показването на картата е хубаво, но за съжаление текстът е твърде малък за очите на възрастните. Но направленията и навигационната функция компенсират тази слабост.

Въведете дестинация и тя ще ви даде завой по завой инструкции, включително колко фута до следващия завой. Това ви дава възможност да знаете, че сте готови за завой. Предлагат се навиги и навигация за ходене и за превозни средства.

Ако сте загубени, винаги можете да я отворите или да попитате Сири: "Къде съм аз?" за да получите адрес

8 - Сърдечна честота на Apple Watch

Apple Watch сърдечен ритъм. Уенди Бъмгарднер ©

Сензорите на светодиодите за сърдечна честота на гърба на Apple Watch отчитат сърдечния ритъм при поискване. Той също така го усеща редовно през целия ден, така че да можете да видите какво е било преди няколко минути.

Когато използвате тренировъчното приложение, той чете сърдечния ритъм непрекъснато и можете да го видите на дисплея. В края на тренировката можете да видите средната сърдечна честота за него, но не виждате графика на сърдечната честота или максималната, минималната и времето в зоната.

Това е разочароващо, че приложението за сърдечна честота не ви дава никакви индикатори за зоната на сърдечния ритъм или процент на максималния сърдечен ритъм. Трябва да знаете какво удвоява вашите удари в минута и психически да следите собствената си зона за сърдечен ритъм.

Сензорите не работят добре върху тъмна или татуирана кожа . Това няма да замести вашето специално предназначено за гърдите лента за сърдечен ритъм, ако имате нужда от по-голяма точност и показания на зоната за сърдечен ритъм.

9 - Apple Watch Сири

Apple Гледай Сири. Уенди Бъмгарднер ©

Можете да активирате Siri чрез натискане на бутона или да кажете: "Ей, Сири." Можете да направите това, за да активирате бързо упътванията до пешеходна дестинация, да разберете кога ще бъде отворен магазин или ресторант, изпратете съобщение или направете обаждане. Не е нужно да изваждате телефона си от джоба му.

10 - Таймер за гледане на Apple и Хронометър

Apple Гледай хронометъра и лапите. Уенди Бъмгарднер ©

Ако искате да се насладите на периоди от време или интервали , ще се наслаждавате на функциите на Таймер и Хронометър на Apple Watch. Те са много лесни за използване.

Можете да зададете само едно интервално време и трябва да натиснете бутона Старт всеки път, когато искате да го използвате. Ако искате по-сложни интервали, като например 3 минути / 1 минута, ще трябва да намерите друго приложение.

Таймерът е чудесно да се използва и за готвене, особено ако се скитате далеч от кухнята.

11 - График на Apple Watch

Apple Watch Schedule. Уенди Бъмгарднер ©

Наличието на събития от календара отпред и от центъра на модулното лице на часовника е много удобно. Когато докоснете дадено събитие, за да пробиете, можете да натиснете адреса, за да започнете навигация и упътвания.

За съжаление, не можете да добавяте или актуализирате събития от самата Apple Watch. Трябва да използвате приложението за телефони.

12 - Apple Pay and Passbook на Apple Watch

Apple Watch Парола и Apple Pay. Уенди Бъмгарднер

Планът е, че можете да оставите вашите карти и пари в брой у дома и да използвате Apple Pay, когато сте на ходене и се нуждаете от лате. Хубаво е да имате памет, удобен за часовника, когато искате да използвате талон, пътувате или отивате на събития.

13 - Времето на Apple Watch

Apple Watch Weather App. Уенди Бъмгарднер ©

Приложението за времето е добро, но приложението Тъмно небе е страхотно. Приложението за времето показва часови условия (слънчево, облачно и т.н.), температури и възможност за дъжд. Той също така показва бърза 10-дневна прогноза за условията, високи и ниски температури. Това може да ви помогне да решите кога да отидете на разходка.

Приложението Тъмно небе има повече подробности като вятър, видимост, влажност, точка на оросяване, налягане, UV индекс. Той също така може да ви изпраща известия, когато дъждът ще започне.

14 - Дистанционно за гледане на камера на Apple

Аксесоари за дистанционно управление. Уенди Бъмгарднер ©

Независимо дали искате да направите сами себе си или пейзажа, чудесно е да имате достъп до дистанционно управление за вашия iPhone. Можете да го зададете за три секунди забавяне или да направите снимка незабавно. Можете да прегледате снимките, които сте взели.