FlipBelt - Преглед

Лесен начин да носите вашите основни неща за тренировка

Винаги търся добър начин да нося мобилния си телефон, идентификация, пари в брой и други важни неща за ходене . Когато забелязах FlipBelt, когато приближих и излязох от маратон / полумаратон, той ме спря в моите следи. Можете да се подхлъзнете на този мек колан и да поставите мобилния си телефон и други предмети в четирите джоба с отвори, разположени около тръбния пояс.

За малко повече сигурност, можете да го обърнете, така че отворите са срещу тялото ви, или дори да добавите обрат. Има клип за закрепване на ключовете.

Не е с катарами, ципове, копчета или велкро закачалка и цип, за да я включите. Поставете го върху главата си, за да седнете в кръста или бедрата си, а вие влагате в джобовете. Пространството на джоба е непрекъснато около колана, счупено само от един шев.

За пръв път опитах моя iPhone в него, който е в калъф за външен защитник с гумен ръкав. Това се случи доста лесно, както и малката ми цифрова камера. Мога да го заредя с тренировки, пари и идентификация, както и с моите ключове. Продадено! Купих един в моя размер, в черно, за да изпробвам ходенето си на следващия ден и, ако това се получи, на половин маратон.

FlipBelt дебютира с FlipBelt Zipper версия през 2016 г., която има джоб с цип, в допълнение към трите отвора за бързо достъп до останалата част от пространството в колана.

Джобът с цип е достатъчно голям за мобилен телефон или паспорт, чудесен избор за тренировки или сигурност на пътуването. Купете FlipBelt Zipper на Amazon.com

Unisex полиестер / Spandex тръбен пояс

FlipBelt е изработена от епруветка от мек полиестер и шпандакс. Тя е с унисекс дизайн, само с отразяващо лого.

Предлага се в няколко цвята, но избрах обикновена стара черна, за да съответства на моите ходене по шорти и панталони. Други момичета могат да избират по-светъл цвят, за да се докоснат до тренировките си.

Коланите са с ширина 3 инча, което е достатъчно широко, за да може почти всеки мобилен телефон да се побере в джобовете. Те идват в размери от малки до изключително големи. Изключително малък размер ще бъде за размер на жената 0 или мъжки размер 23-26, с обиколка на колана от 25 до 33 инча. XL се вписва при жени с размер 14-16 или мъже 26-41 с обиколка на колана от 34 до 48 инча.

Някои хора ще искат коланът да пасне плътно, докато други ще искат по-свободна форма. Те твърдят, че не се "отскачат", и открих, че ще се задържи през половин маратон, носещ мобилен телефон и камера.

Коланът не е водоустойчив. Но той може да се пере в машината / сушилнята, така че можете да получите изпотяване.

Разхождайки се с FlipBelt

Може да дойде един ден, когато флаш пакети се върнат по стил, но те все още се притесняват да се облекат само, за да носят вашите съоръжения докато ходят, а още по-лошо за тренировки в салона. Междувременно много пъти нямате джобове, когато ги искате, когато ходите или бягате, особено за голям мобилен телефон. Как можете да използвате приложенията си и да слушате музика, когато нямате добро място да съхранявате телефона си за бърз достъп?

За първи път взех FlipBelt на обичайната ми три мили разходка, изпълнявайки поръчки на път. Заредих го с моя iPhone, ID и пари и ключове за дома. Бях щастлив, че нямам проблем с кабела за слушалки, просто излиза от процепа. Нямах проблем да вкарвам телефона си в колана, въпреки че имам гуменен ръкав. FlipBelt препоръчва да носите такива телефони в пластмасова торба (която те са предоставили на експозицията), така че да се вмъкват и излизат по-лесно. Но не намерих това необходимо.

Може също да искате да поставите дребни предмети в малък чантата или торбичката, за да ги поставите в FlipBelt, тъй като е възможно нещата да паднат от процепите.

За допълнителна сигурност препоръчваме завъртане на колана, така че прорезите да са срещу талията ви.

Бях изключително доволен, че не се чувствах как да се отразя с моя тежък телефон и предмети, докато вървях. Беше напълно удобно.

Но какво да кажем за носене на бутилка вода ? Предполагам, че и това се вписва! Недостатъкът е, че тя ще бъде до тялото ви и ще се затопли, но може да носите бутилка вода в FlipBelt, ако имате нужда или искате. FlipBelt дебютира плоски бутилки с вода в 6 унции. и 11 унции. размери, които се вписват в колана след като потребителите ги поискат. Вижте бутилките за вода FlipBelt

Беше толкова удобно, че наруших правилото за "нищо ново в състезателния ден" и го носех на половин маратон на следващия ден. Тъй като вземам не само телефона ми, но и компактната камера за получаване на снимки за интернет, винаги имам проблем с това как да ги нося. В FlipBelt са настанени както тежки предмети, така и енергиен бар, тъкани и други предмети, за които имах нужда от бърз достъп по време на състезание.

Най-долу в FlipBelt

Това беше страхотна покупка и ще го използвам постоянно както за по-дългите ми разходки, така и за 15-минутните ми разходки, докато слушам подкасти или музика. Бързо напред и в рамките на няколко години, аз го нося през 25 полумаратона, въпреки че има проби от други колани лента. Аз просто намирам FlipBelt най-лесният за носене, с най-голяма товароносимост, и няма да захапе дрехите ми с велкро или ципове.

Преди това се влюбих в магнитния спортен джоб RooSport , който работи добре за пътуване и тренировки. Но FlipBelt може да носи повече артикули и няма да дойде отделен, период. Тя ще работи добре и за пътуване като колан за пари.

Сайта на производителя