Lumoid - Изпробвайте фитнес уредите вкъщи

Не сте сигурни коя фитнес банда или smartwatch да купите и пожелаете, бихте могли просто да им дадете тест шофиране? Lumoid.com ви позволява да изпробвате до пет носими едновременно.

Опитайте се с Wearables at Home Side-by-Side

Lumoid заплаща такса от 30 долара, която е приложима за закупуване на който и да е артикул по време на 14-дневния пробен период. За интелигентни устройства и продукти, които продават за над $ 225, може да има по-висока такса за изпробване.

Например пробната такса за Apple Watch Sport е била 50 долара, като цената на покупката е била 25 щ.д.

Можете да избирате от различни носими устройства на техния уеб сайт и да ги получите в партида. Доставката е включена и в двете посоки, с лесен начин за връщане, осигурен в една и съща кутия.

Тя може да помогне с вашето решение за закупуване да ги носите една до друга вкъщи. Може да не счупите стилът с няколко педометъра, който правя като рецензент, но можете да превключвате между тях през 14-дневния пробен период.

Намирам, че ми е нужна най-малко 10 дни да нося крачкомер или фитнес банда, за да изпитам как се следи данните ми и ги показва в табло за приложения или онлайн табла. Процесът на Lumoid е точно на правилната дължина, въпреки че можете да поискате и удължаване.

Комплектите и марките Ви помагат да сравните

С новите устройства дебютиращи ежедневно, трудно е дори да си помислите кои от тях искате да сравните. Lumoid помага с това, като ги групира в комплекти с използване и марка.

Тъй като някои от комплектите включват устройства с по-висока цена, таксата за тестване на комплекта може да е повече от 30 щ.д.

Съставът на техните комплекти ще се промени, когато новите устройства се появиха на пазара. Ето някои забавни опции за пешеходци от август 2015 г .:

Apple Watch опитайте с Lumoid

Използвах Lumoid, за да изпробвам Apple Watch . Това е голяма инвестиция, ако не знаете дали ще я обичате. Назначението, което имах в Apple Store, когато часовникът дебютира през април 2015 г., не беше достатъчен, за да уредя напълно решението си да купя.

Разбрах от нашия Семеен Технологичен Експерт за Lumoid и си запазих Apple Watch. Бях на чакащия списък, когато закупиха часовниците на Apple и получих моята в края на юли 2015 г.

Кутията пристигна чрез FedEx. Носенето на Apple Watch и преживяването й, свързано с моя собствен телефон, беше съвсем различно от демонстрацията в магазина. Бях убеден след един ден, че исках да си купя един от моите.

Едно е, че пристигна с по-голямата лента и имах нужда от малък / среден размер. Не виждам избор на размери на лентата във формуляра за резервация.

В края на изпитанието беше лесно да го върнете обратно в кутията с включения етикет за връщане и да го пуснете на FedEx.

Бях още един бобл в това, че погрешно платиха кредитната ми карта за покупната цена на Apple Watch, но откриха грешката, преди да го направя, и обърнаха таксата.

Долна линия на Lumoid

Иска ми се да бях открил Лумуид още по-рано от мен. Като рецензент може да бъде жизненоважен, когато компаниите нямат проби за преглед.

Като потребител, нищо не бие всъщност носенето и използването на устройството, за да разбере дали си струва инвестицията.