Безплатно приложение за виртуални разходки за мотивация

Разпределете вашите разходки по магистрален маршрут или пешеходен маршрут

Сайта на издателя

Безплатното приложение "Виртуална разходка" е налице както за iOS, така и за Android. Той следи вашето ходене чрез GPS или чрез скоростта на неблагодарна и използва разстоянието ви, за да ви отведе на виртуална разходка и да ви покаже забележителностите, които ще видите по този маршрут. Дори, ако просто обикаляте квартала си или гимназията, или плувате на бягаща пътека, можете да се разхождате по Апалачианската пътека или да предприемете историческа обиколка на Вашингтон.

Можете да купите различни маршрути като добавки в покупки в приложение. Маршрутите включват кратки маршрути, които можете да изпълните в една тренировка и маршрути на дълги разстояния, които ще завършите, като влезете в тренировката си в течение на много дни.

За виртуалната разходка

Джон Закконе, изпълнителен директор на Virtual Walk, обяснява как работи приложението.

"За да се държите мотивирани, някои проходилки проследяват натрупаните си мили на виртуална карта в цялата страна." Виртуална разходка "е приложение, базирано на тази проста концепция. направете това), Виртуален разход изчертава къде искате да бъдете - на карта, избрана от разширяваща се библиотека от виртуални маршрути.

Всеки маршрут има нещо различно за предлагане и варира от продължителни преходи (Апалачианска пътека) до исторически обиколки (Вашингтон). Интересна информация за забележителности, които потребителите "ходят по", са включени по пътя.

Съдържанието е богато и съдържа картини, за да даде на потребителите толкова много чувство, че те всъщност са там, колкото е възможно. Също така има викторини и връзки към видеоклипове в YouTube, които правят нещата още по-интересни.

Целта на Virtual Walk е да осигури тези виртуални преживявания, като същевременно запази мотивацията и фитнес подробностите, които разходки се нуждаят.

Всяка разходка се записва заедно с мили и време, за да бъдат прегледани по-късно. Поддръжката на Virtual Walk е в ход и нови функции и маршрути ще се добавят често. "

Карти или Изглед на улицата

Повечето от виртуалните маршрути са показани в изгледа на картата, докато разходката в Central Park е налице в Street View. В изгледа на карти можете да увеличавате и увеличавате мащаба на картата. Показвате се като икона на картата и можете да докоснете точки от интерес, за да видите снимки или видеоклипове от тях и да изпробвате викторини. С Street View имате повече виртуална реалност, когато сте на улицата, докато вървите.

Ако използвате неблагодарна, можете да настроите скоростта си в приложението, така че да съответства на тази на вашата бягаща пътека, така че да се движите по картата на маршрута, както бихте ходили или бягате с такава скорост. Можете да превключите на GPS проследяване, за да проследявате действителната скорост и разстояние. Лесно е да превключвате назад и напред. Ако сте започнали разходка по Апалачианската пътека в Виртуална разходка, можете да преминете на ходене по неблагодарна или пеша. Можете да направите пауза и да възобновите маршрута по всяко време, като имате желание да го завършите.

Предимства на виртуална разходка

Това е чудесен начин да мотивирате фитнес ходенето си. Може да е много пристрастяващо да искате да поставите допълнителна миля, за да достигнете следващата точка на интерес.

Можете също да почувствате постигането на разходка по дължината на Апалачианската пътека, без да е необходимо да носите раница и да използвате пешеходни стълбове (въпреки че може да искате да направите това за автентичност!) Екранните снимки също показват виртуален Бостън Маратон, който вероятно е единственият начин, по който проходилката ще може да направи състезанието, поради квалифицираното време.

Ограничения на виртуалната разходка

Когато използвате Virtual Walk в режим GPS, точността му за разстояние може да бъде намалена от силата на GPS сигнала на закрито или в гъста гора или дере. Виртуалната разходка добавя функция за неблагодарна на потребителите, базирана на скоростта на неблагодарна, за да могат да използват приложението без GPS.

Някои потребители са разочаровани, че всички маршрути нямат Street View, за да станат по-скоро приложение за виртуална реалност или видеоклип за неблагодарна .

Сайта на издателя