Какво е прахово фъстъчено масло?

Има ли наистина такова нещо като ниско съдържание на мазнини фъстъчено масло, без много калории? Отговорът е "да". Вземете ръцете си на прахообразно фъстъчено масло, един от най-магическите продукти на рафтовете днес.

Прахообразни фъстъчено масло Основи

Пюреното фъстъчено масло е направено от истински фъстъци. Разликата между прах PB и редовно фъстъчено масло? Прахообразната версия е направена от обезмаслени фъстъци, което означава, че цялото излишно масло се изстисква от фъстъците преди да стигнат до буркана.

Както подсказва името, прахообразното фъстъчено масло идва под формата на прах, което означава, че трябва да добавите вода, за да получите ПВ текстура.

На прах фъстъчено масло хранителни факти

Това е наистина невероятната част. Благодарение на тези обезмаслени фъстъци прахообразната РВ има част от мазнините и калориите на обикновените неща. 2-супена лъжица сервиране на редовно фъстъчено масло има около 200 калории и 16 грама мазнини, докато същото количество фъстъчено мляко има около 45 калории и 1,5 грама мазнини. Важно е обаче да се отбележи, че веднъж, когато разбъркате вода в 2 супени лъжици прах, вие завършвате с 1 до 1 1/2 супени лъжици истинско фъстъчено масло, така че може да се наложи да удвоите порцията. Все още мажоритарно впечатляващи статистики! Прахообразният ПП има поне 50 процента по-малко калории и 80 процента по-малко мазнини от традиционния си.

Как да превърнете праха във фъстъчено масло

Има само една крачка! Всичко, което трябва да направите, е да разбъркате праха с вода, да го разбърквате и да имате фъстъчено масло!

Ако правите една порция от продуктите, започнете със смесване на 2 супени лъжици прах с малко вода. Бавно добавете още вода, докато не достигне желаната ви консистенция. Чувствайте се свободни да добавите малко подсладител и / или сол, особено ако марката, която използвате, вече не ги включва.

Сега имате калорийно намалени ниско съдържание на мазнини PB, за да използвате където и да сте използвали редовно фъстъчено масло.

Къде да намерим прахообразно фъстъчено масло

Две от любимите ми марки са PB2 (направени от Bell Plantation) и Just Great Stuff (направени от Бети Лу). И двете могат да бъдат намерени в избрани супермаркети, особено тези с добър асортимент от естествени продукти и онлайн. Също така, основната супермаркет Jif също започна да произвежда прахово фъстъчено масло.

Прахообразни фъстъчено масло и идеи за закуски

След като го смесите с вода, можете да използвате пудра PB навсякъде, където бихте използвали редовни PB. Но това не е всичко! Самият прах може да се използва като съставка по всяко време, когато се нуждаете от добра доза фъстъчено масло.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!