7-те най-добри пътни велосипеда да купят през 2018 година

Нови хора и напреднали велосипедисти ще харесат тези находки

Управлявайте пътя си към по-добро здраве с нов мотоциклет. Независимо дали планирате да тренирате за дадено събитие, да отидете на работа или просто да се разхождате около квартала си, пътният велосипед бързо ще стане любимо фитнес оборудване.

Различни от пътнически и планински велосипеди, пътните мотори са изработени от лека рамка и имат тесни гуми. Те са предназначени за пътя (а не пътеки или груби, небоядисани пътеки), което означава, че велосипедистите могат да се движат с бързи скорости. Тъй като те са по-специализирани, те често струват повече от обикновен круиз или планински велосипед. Готови ли сте да ударите тротоара на собствения си мотор? Ето някои от любимите ни пътни велосипеди.

За разлика от тежките планински велосипеди, пътните велосипеди са леки. Това прави лесно да ги вдигнете в багажника на колата си или да ги поставите на стена. Особено лек и лесен за разходка е Poseidon Triton. Това пътно колело има алуминиева рамка и вилица от въглеродни влакна (която помага за намаляване на теглото). Той разполага с трансмисии и дерайлатори (системата, която премества веригата на велосипеда от едно зъбно колело до друго, за да сменя скоростите) от Shimano Claris - производител на най-популярните велосипедни компоненти. Велосипедът е конструиран и за изправено положение, което може да направи по-дългите пътувания по-удобни. Това се предлага в три цветови варианта, които отговарят на вашите стилистични нужди.

Рецензенти казват, че моторът е лесен за каране и отзивчивост. Хората също така оценяваха, че моторът е пристигнал с малко монтаж, което им позволява да се качат на пътя ASAP.

Най-мощните мотоциклети могат да ви струват хиляди. За щастие е възможно да закупите достъпен велосипед, който съдържа някои от същите камбани и свирки, които ще намерите на по-скъп модел. Един от тях е GMC Denali. Велосипедът разполага с алуминиева рамка и 21 скорости с дръжка за падащи лостове. Също така има Shimano дерайльор, както и Shimano Revo, което прави промяната на предавките лесен и гладък. Подплатеното седло добавя допълнителен комфорт, който ще бъде особено полезен при дълги разстояния.

Рецензенти казват, че моторът е с високо качество за цената и че прави великолепен мотоциклет за начинаещи или за тези, които не планират много често цикъл. Моторът се предлага в четири различни размера, за да настанят ездачи на различни височини: х-малки, малки, средни и големи.

Пътните велосипеди с въглеродни влакна обикновено струват повече, но те могат да осигурят допълнително удобно пътуване, благодарение на факта, че въглеродната рамка е по-добра при абсорбиране на вибрации в сравнение с алуминиевата рамка. Пътният под наем Savaneck е висококачествен вариант за тези, които искат ефикасно и приятно пътуване. Той разполага с 18-степенна скоростна кутия за предавателни механизми, както и вътрешно насочване на кабела (което означава, че е вътре в рамката) за рационализиран вид. Това се предлага в четири различни colorways и четири различни размера, за да отговарят на вашите предпочитания за изграждане и комфорт.

Хората, които притежават велосипеда Savaneck Carbon Road, казват, че е лесно да се сглоби (моторът е почти напълно сглобен при пристигането) и че е забавно и бързо да се кара. Като бонус, моторът има 3-годишна гаранция върху рамката.

За хората, които пазаруват с бюджет, алуминиевите мотоциклети са често най-добрият залог. Tommaso Imola е алуминиев мотоциклет, който се отличава с лека, но трайна компактна рамка, позволяваща по-спокойна позиция при езда. Той е оборудван с компоненти на Shimano Claris (като превключватели и спирачки).

Онези, които притежават Tommaso Imola, казват, че това е великолепен пътен велосипед за цената и че е приятно да се вози като по-скъпи опции. Моторът се предлага в три цвята: оранжев, черен и бял.

Специалните женски велосипеди се изглаждат, за да се впишат по-добре в женското тяло. Тези велосипеди може да имат по-тесни ръкохватки или да поставят ездача например в по-изправено положение. 16-степенният женски пътнически мотор на Schwinn Women's Phocus с падащ бар е с алуминиева рамка и пътна вилица от въглеродни влакна, което прави пътуването бързо и гъвкаво. Предлага се в бял и светлосин цвят.

Хората, които са прегледали мотора, казват, че това е страхотно за начинаещи и добре направени, като се има предвид сравнително ниската цена. Един човек дори отбелязва, че когато завземат мотоциклета до местния магазин за велосипеди, служителите на магазина са впечатлени от това колко лек и икономичен е моторът. Докато велосипедът не е задължително построен за скорост, той върши добра работа да вземе колата си нагоре по един или два.

Точно както женските велосипеди се снабдяват с размерите на тялото си, мъжките мотоциклети са изградени за пропорции на мъжете. Schwinn Volare е чудесен избор за момчета. Той се отличава с алуминиева рамка със стоманена вилица и комби с Shimano с превключвател / спирачка, както и с дерайльори Shimano. Ако скоростта е това, което търсите, този мотоциклет е за Вас: Големите гуми правят невероятно, но плавно каране.

Хората казват, че Schwinn Volare е елегантен и лесен за сглобяване, а един рецензент, който е на 5 '11 ", казва, че моторът е много подходящ за височината си. (Някой, който е на 5 '6 ", обаче, споменава, че този мотор е твърде висок).

Вземете децата си за езда с колоездене пътен велосипед. Диамантеният под наем "Диаманбак" е специално направен за тела на малки деца. (Детските крака са по-дълги спрямо техните торсове.) Моторът е изработен от лека алуминиева рамка и има 24-инчови джанти, 16 скорости и дръжки за управление.

Хората, които са закупили подиума на Diamondback, казват, че децата им обичат да се возят на пътното колело и че са в състояние без проблем да използват скоростите и спирачките. За родителите, които искат да въведат малките си на колоездене по пътя, това е страхотно купуване.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .