Полирен преглед на сърдечния ритъм FT60

Ако търсите сърдечен ритъм, който да използвате по време на Вашите общи тренировъчни сесии, Polar FT60 е продукт, който трябва да имате предвид. Прегледах FT60 и няколко от по-новите модели Polar, за да разбера кои от тях работят най-добре за различните видове упражнения.

Преглед

Полярният FT60 е голям монитор за сърдечен ритъм за обща употреба. Когато тази статия е написана, устройството се продава на дребно за $ 179,99 чрез уеб сайта Polar, но можете да намерите модела за по-малко в магазините с отстъпки като Kohls или Walmart.

Тъй като мониторът за сърдечен ритъм е на пазара от няколко години, вероятно вероятно ще откриете и използван онлайн модел.

Когато използвате FT60 по време на тренировката или след него, получавате важна обратна информация за Вашата тренировъчна сесия, включително:

Можете също да използвате полярното устройство, за да настроите тренировъчна програма въз основа на личните ви фитнес или цели за отслабване и уникалното си фитнес ниво. Програмата за обучение STAR на Polar Ви казва колко трябва да тренирате и колко трудно трябва да тренирате, за да постигнете целите си. FT60 следи напредъка ви и ви помага да се придържате към плана си.

Polar FT60 идва с лента за сърдечен ритъм, която носите около гръдния кош, за да наблюдавате сърдечния ритъм. Можете също така да купите допълнителни аксесоари като монтаж на велосипеди за велосипедисти или футболен под, за да помогнете на бегачите да наблюдават скоростта.

Най-добри характеристики

Този монитор за сърдечен ритъм има няколко интересни функции:

Какво обичам най-много? Той идва в люляк! Обикновенно съм чернокож, но съм се уморила да нося черен спортен часовник. Обичам да имам малко разцвет на китката ми. Но ако лилавото не е вашето нещо, мониторът също се предлага в черно и бяло.

Сравненията

Когато FT60 за пръв път се появи на пазара, той беше моят любим монитор. Но оттогава Polar излезе с няколко нови модела, които ми харесват по-добре. Полярният M400 ($ 229), например, е чудесно устройство с GPS, което е идеално за упражнения, които обичат да следят дейността си на открито. И Polar A300 ($ 139) предлага подобни функции без GPS.

Както M400, така и A300 функционират като фитнес тракери, както и дават основни данни за сърдечния ритъм и тренировка. FT60 не е така. Освен това по-новите модели на Polar се синхронизират с приложението и уебсайта на Polar Flow, които упражните могат да използват, за да следят своите фитнес цели. FT60 не се свързва с полярен поток без закупуване на допълнителен аксесоар.

Ако купите полярен FT60?

Ако сте на пазара за монитор за сърдечен ритъм и ако се опитвате да отслабнете, този модел е лесен за използване и ви предоставя функциите, от които се нуждаете. Но по-новите продукти на Polar осигуряват по-голяма печалба за вашия долар. Ако бях аз, щях да инвестирам още няколко долара и да надминат M400 или да спечеля пари и да получа А300. Можете дори да сдвоите каишка за сърдечен ритъм с икономичната и стилна Polar Loop 2 ($ 119), която да се носи през целия ден или само по време на тренировката. Но ако сте настроен на FT60 и вашата основна цел е наблюдението на сърдечния ритъм, няма да сте разочаровани от този модел.