8 Умни начини за предотвратяване на преяждането

Загубата на тегло не е само за това, което ядете; това също е колко много ядете. Преяждането е твърде често. Ние всички бяхме там преди. Но с няколко прости съвети и ощипвам за вашите хранителни навици, можете да получите контрол и да избегнете преяждане за добро. Имам осем съвета, които да ви покажат точно как да направите точно това!

Започнете всяко хранене с вода

Тази нулева калорична жажда за жажда е задължителна за отслабване .

Гладът често се бърка с жаждата; така че преди да копаете, изпийте най-малко 8 грама вода. Това ще ви помогне да ви напълни и да ви забави. Винаги имайте вода на ръка, за да регулирате глада през целия ден.

Намирате ли трудно да пиете обикновена стара вода? Вземи творчески с него! SweetLeaf и Crystal Light правят фантастични подобрители на водата, а изстискването на цитрусови плодове ще направи този трик.

Изчакайте най-малко 5 минути преди да стигнете секунди

Отнема време, за да ни каже, че стомахът ни е пълен. Ето защо е важно да спрете, преди да се върнете за повече храна. Това е особено полезен съвет, когато става дума за буфери и партита. Пробвам; може да бъдете изненадани да осъзнаете, че сте били пълни, така че това е един съвет на бюфет, който трябва да следвате .

Направете рецепти с контролирана порция

Кой не иска да изчисти чинията си, когато е пълен с нещо вкусно? Дайте си разрешение, като правите порция контролирани ястия.

Обичам да правя закуска в чаша , месо в тигани и салата в бурканче за зидария .

И само защото вашата храна е контролирана порция, това не означава, че размерът на сервирането трябва да е малък. Насищайте ги с нискокалорични съставки като ориз от карфиол и тиквички !

Практикувайте умното хранене

Просто казано, умното хранене обръща внимание на вашата храна.

В днешния технологичен обсебен свят, колко често се движите през телефона си или гледате телевизия, докато хвърляте храна в устата си? Това е много често, но лесно може да доведе до преяждане. Така че отстъпете от разсейването и наистина се съсредоточете върху храненето си. Седнете и се насладете на всяка хапка. Това е само един начин, по който можете да се подведете, за да намалите теглото си .

Започнете да хапнете със супа от бульон или странична салата

Тъй като и двете бульонни супи и зелените салати имат високо съдържание на вода, те ви напълват точно като водата. И проучванията показват, че яденето на някое от тези преди хранене може действително да помогне при загуба на тегло. Това правиш край на глада си, така че е по-малко вероятно да преяждате. Това е умен съвети за супа !

Добавете малко подправки

Няколко проучвания показват, че добавянето на горещи чушки и други пикантни съставки към вашата храна може да ви попречи да ядете твърде много. Има смисъл, тъй като е трудно да се яде бързо, ако вашата храна има някаква сериозна топлина! Това е достатъчно основание да се подправят.

Снек често

Ако отидете на хранене, чувствайки грохота, има вероятност да го прекалявате. Чрез закуски през целия ден, ще запазите нивото на кръвната захар стабилно и никога няма да стигнете до точката, в която искате да дъвчете собствената си ръка! Изберете умни леки закуски, които се вписват в дневния си калориен бюджет.

Тук са пет със 100 калории или по-малко .

Пазете отричане на храната

Ние сме визуални същества - виждаме, искаме, ядем, преяждаме. Разбира се, някои храни са по-съблазнителни от други. Съхранявайте храни, които не можете да контролирате надалеч. Ако знаеш, че можеш да свалиш цяла пинта от Бен и Джери на едно място, дори не я държи във фризера си!

Вместо това, пазете здравословни храни, като плодове и зеленчуци, отпред и от центъра. Много по-вероятно е да отидем на ябълката на тезгяха, отколкото на сладкишите в горния рафт на килера!

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!